Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Онлайн-зустріч студентів та викладачів кафедри агрономії, екології та агроінженерії з випускником ЗУНУ Валентином Кіжеватовим, представником адміністрації товариства з обмеженою відповідальністю "Дунапак Україна"

 У рамках співпраці з випускниками Західноукраїнського національного університету та орієнтації на обмін досвідом практикуючих фахівців і студентської молоді 12 лютого відбулась онлайн-зустріч студентів та викладачів кафедри агрономії, екології та агроінженерії з випускником ЗУНУ Валентином Кіжеватовим, представником адміністрації товариства з обмеженою відповідальністю "Дунапак Україна", який є частиною підрозділу "Dunapack Packaging", що входить до складу австрійського концерну Prinzhorn Group.
Модератором заходу виступила доцент кафедри агрономії, екології та агроінженерії Ірина Любезна.
Під час діалогу студенти дізналися про екологічні аспекти роботи підприємства, особливо в період карантину, про «Віддалений офіс» - вимушену пандемією необхідність, яка вже стала частиною звичного життя.
Завдяки сучасним виробничим потужностям Dunapack виробляє упаковку за індивідуальними проєктами, розробленими разом з клієнтами. Сьогодні це дуже важливо, адже кожен замовник хоче, щоб упаковка несла щось унікальне, рекламувала бренд. Тому на чолі маркетингової стратегії підприємства поставлений індивідуальний підхід і робота з відгуками клієнтів.
Продукція «Дунапак» виробляється із екологічно чистої сировини, що засвідчується сертифікатами FSC.
В FSC є три види сертифікації: системи ведення лісового господарства, ланцюга постачання і контрольованої деревини. Різні види сертифікатів відносяться до різних етапів виробництва і подальшої обробки лісової продукції. Дотримання всіх вимог FSC гарантує, що матеріали та вироби з маркуванням FSC походять з відповідально керованих лісів.
Валентин Кіжеватов наголосив, що підприємство працює за наступними напрямами: 
-замкнутий цикл виробництва (збір вторинної сировини – виготовлення нецелюлозного паперу – виготовлення паперової упаковки, мішків коробок);
-заміна пластикової упаковки та її компонентів (пінопласт і поліетилен) на папір та пап'ємаше;
-перехід на «ощадливе виробництво» та енергозберігаючі технології.
Дякуємо пану Валентину за цікаву та пізнавальну зустріч!