Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

У Тернопільському національному економічному університеті відбулася зустріч з випускниками 2000 року

Двадцятого червня 2015 року у Тернопільському національному економічному університеті відбулася зустріч випускників 2000 року. Організатор заходу – Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ (директор З.І. Кривий).

 

На зустріч прибулo понад 150 випускників з різних регіонів України і з-за кордону.

 

У 2000 році Тернопільську академію народного господарства, а сьогодні – Тернопільський національний економічний університет, денну форму навчання завершили 950 випускників інститутів банківського бізнесу, аграрного бізнесу, економіки і управління, обліку та аудиту, фінансів, міжнародного бізнесу та менеджменту, комп’ютерних інформаційних технологій, менеджменту будівельного комплексу, а також україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту.

 

Програма зустрічі була насиченою. Студенти факультетів обліку і аудиту (декан О.Л. Шашкевич) і комп’ютерних інформаційних технологій (декан М.П. Дивак) зустрічали випускників.

 

Приємною для випускників інституту обліку і аудиту стала зустріч з викладачем-наставником, доктором економічних наук, професором М.Р. Лучком.

 

Упродовж урочистої частини, яка відбувалася в актовій залі університету, проректор з науково-педагогічної роботи ТНЕУ і випускник 2000 р. інституту комп’ютерних інформаційних технологій О.П. Адамів, відповідальний секретар приймальної комісії ТНЕУ К.З. Возьний презентували досягнення у навчально-науковій діяльності, розширенні матеріально-технічної бази, відкритті нових спеціальностей та спеціалізацій університету. Відділ інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ (начальник О.В. Васильків) транслював відеофільм про стан розвитку ТНЕУ за 50-ти літню діяльність.

 

В урочистій частині взяли участь декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій М.П. Дивак та декан факультету обліку і аудиту О.Л. Шашкевич.

 

Хвилиною мовчання випускники вшанували пам’ять своїх викладачів-наставників та випускників, які відійшли у вічність.

 

Випускники згадували з посмішкою на вустах студентські будні та свята. Зокрема, своїми спогадами поділилися випускник групи АДМ-51 інституту економіки і управління Г.Л. Монастирський; випускник групи ОКУ-51 інституту банківського бізнесу О.М. Сиротюк; випускниця групи МЕ-52 інституту міжнародного бізнесу та менеджменту О.М. Стрішенець; випускниця групи ЕПР-51 інституту економіки і управління О.Ф. Овсянюк-Бердадіна; випускник групи ОП-51 інституту обліку та аудиту,  студентський декан О.М. Коверський; випускниця групи ОСГ-52, інституту аграрного бізнесу Н.Я. Боліновська (Опир);випускниця групи Ф-53 інституту фінансів О.В. Квасниця.

 

Випускники 2000 року у фойє корпусу № 1 мали можливість переглянути відеосюжети про ТНЕУ та умови прийому на навчання у 2015 році, трансляцію яких забезпечив Центр інформаційних технологій ТНЕУ (директор І.Є. Романець).

 

Працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ (начальник С.М. Сорочинська) для випускників подарували святкову імпрезу «Віват, випускники!».

 

Колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ підготував фотостенд «Крізь призму років», презентацію діяльності Центру і фотографій зустрічі випускників 2000 року, яка відбулася 26 червня 2010 р.

 

Гості з цікавістю читали спецвипуск газети ТНЕУ «Університетська думка», присвячену ювілейним зустрічам (головний редактор М.Й. Баліцька).

 

Яскраві миті зустрічі були зафіксовані на світлинах (фотограф М.П. Бенч), які Ви можете переглянути  на сайті ТНЕУ у рубриці «Фотогалерея «Зустрічі випускників» закладки «Випускники і кар’єра».

 


 

 

Електронна адреса: cpv@wunu.edu.ua

Поштова адреса:

Тернопільський національний економічний університет,

Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками,

вул.Львівська, 11, офіс 1106,  м. Тернопіль, 46020

Телефони: (0352) 47-58-64; (097) 412-65-70; (050) 609-70-12


 

Автор - Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ