Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Відбулася зустріч з випускниками 1992 і 1997 років

З метою збереження наступності та обміну професійним досвідом, традиціями, дружніми і діловими стосунками між поколіннями випускників 20 травня 2017 року у Тернопільському національному економічному університеті за підтримки ректора А.І. Крисоватого відбулася зустріч з випускниками 1992 і 1997 років.
                                                         
На зустріч прибуло майже 500 випускників з різних регіонів України і з-за кордону. Усі вони були переповнені емоціями радості і водночас хвилювань, адже їх знову об’єднала на своєму подвір’ї рідна Alma mater.
 
Програма зустрічі була насиченою. Студенти Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій (директор О.М. Десятнюк), факультету банківського бізнесу (декан Б.П. Адамик),  факультету економіки і управління (декан В.М. Островерхов) в українських строях та вишитих сорочках зустрічали випускників, проводили анкетування.
 
У фойє корпусу № 1 університету під супровід інструментальних мелодій кожен випускник із цікавістю розглядав серію фотостендів, присвячених 50-річчю ТНЕУ, яку підготували працівники відділу інформації та зв’язків з громадськістю (начальник О.В. Васильків). Студенти спільно з адміністрацією Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, факультету банківського бізнесу, факультету економіки і управління організували для випускників презентацію своїх навчально-наукових та виховних здобутків.
 
Директор Музею історії університету В. Г. Михайлиця провів екскурсію студентським містечком. Директор Центру студентського спорту ТНЕУ Р. С. Циквас розповів про спортивні досягнення та ознайомив з експозиціями музею спортивної слави ТНЕУ.
 
В актовій залі випускникам було презентовано фільм «Поступ. Професіоналізм. Престиж», який підготували працівники відділу інформації та зв’язків з громадськістю (начальник О.В. Васильків).
 
Ректор А.І. Крисоватий, в.о. проректора з науково-педагогічної діяльності Г.Л. Монастирський, директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками З.І. Кривий, декан факультету банківського бізнесу Б.П. Адамик, заступник декана факультету банківського бізнесу В.О. Ткачук, наставник груп ПРЕ-41, ПРЕ-42 випуску 1997 року, нині – викладач Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ Б.М. Гурневич привітали випускників у стінах рідної Alma mater.
 
Упродовж зустрічі випускники згадували з посмішкою на вустах свої студентські будні та свята. Зокрема, своїми спогадами поділилися: випускник 1997 року інституту міжнародного бізнесу та менеджменту, спеціальність «Менеджмент у виробничій сфері», спеціалізація «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», нині – начальник планово-економічного відділу, ризик-координатор ПАТ «Укрспецтрансгаз», м. Долина Івано-Франківської області А.П. Русин; випускник 1992 року обліково-економічного факультету, спеціальність «Облік і аналіз господарської діяльності», спеціалізація «Облік і аналіз в промисловості», нині – адвокат Київської колегії адвокатів О.М. Бринь.
 
Приємним акордом заходу стало озвучення директором Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками З.І. Кривим вітань, які надіслали випускники: 1997 р. – Н.Є. Кульчицька (Опихана), І.В. Удич, А.Р. Кошелевський (США), В.О. Сенів, І.В. Фролова, М.В. Артем’єв, І.Є. Романець, Р.І. Вакіряк (Канада), С.В. Ізмайлов; 1992 р. – Ю.П. Дейнека, Ю.М. Остап’юк (Канада), А.М. Філінчук (Білорусь), І.Р. Березюк, О.О. Салій (Велика Британія), Н.З. Бицка (Франція).
 
Працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ (начальник С.М. Сорочинська) для випускників провели святкову імпрезу «Віват, випускники!» Композицію «Життя на повну» станцювали учасники народної студії сучасної хореографії «ТАНГо dance company». Солісти народного театру пісні «Для тебе» Павло Тютюнник і Оксана Залізняк виконали пісні «Ми – українці» і «Україна молода». Особливу затишну домашню атмосферу для випускників у залі створила ведуча святкової імпрези заслужений працівник культури України, начальник відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Світлана Миколаївна Сорочинська. Солісти народної студії сучасної хореографії «ТАНГо dance company» Марія Борисяк та Віктор Тарасюк подарували випускникам іспанський танець. 
 
Когорту позитивних емоцій випускникам створив «блукаючий мікрофон», який застосувала ведуча Світлана Миколаївна Сорочинська безпосередньо в глядацькій залі. Цікавими і несподіваними були питання та відповіді на них: «О котрій годині розпочинались заняття?», «Які викладачі найбільше запам’яталися?», «Які популярні пісні виконували студенти під гітару в гуртожитках і парках?»… Приємною несподіванкою для випускників стала пропозиція ведучої спільно виконати пісню «Червона рута».
 
Фінальним акордом святкової імпрези було виконання ведучою Світланою Сорочинською пісні про красу рідного краю «Моя земля».
 
Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ підготували фотостенд «Крізь призму років», презентацію фотографій зі студентських років випускників 1992 і 1997 років.
 
Випускники і гості з великою цікавістю читали спецвипуск газети ТНЕУ «Університетська думка», присвячену ювілейним зустрічам (головний редактор М.Й. Баліцька).
 
Працівники відділу інформації та зв’язків з громадськістю (начальник О.В. Васильків) та завідувач фотолабораторії М.І. Бенч зафіксували на світлинах яскраві миті зустрічей з випускниками 1992 і 1997 рр.
 
10 червня 2017 р. Alma mater чекає на зустріч з випускниками 1972, 1977, 1982 і 1987 років.
 

ПРОГРАМА ЗУСТРІЧІ

 
Поселення приїжджих випускників у гуртожитках корпусів № 11, 12 (витрати за проживання здійснюються за власні кошти).
10.00 год. – реєстрація-анкетування випускників (фойє ТНЕУ, корпус № 1).
11.00  год. – ознайомлення з музеєм історії університету, студентським містечком, музеєм спортивної слави ТНЕУ.
12.00 год. – святкова імпреза „Віват, випускники!” (актова зала ТНЕУ, вул. Львівська, 11).
 
 

Координатор – Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:
вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус № 1)
тел. (0352) 47-58-64; (097) 412-65-70; (050) 609-70-12
е-mail: cpv@wunu.edu.ua
 
Автор: Центр працевлаштування
та зв'язків з випускниками ТНЕУ