» » ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина розпочав заходи з нагоди святкування 50-річчя ТНЕУ

ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина розпочав заходи з нагоди святкування 50-річчя ТНЕУ

Дата: 30-09-2016, 14:13 | Автор:

В останні теплі та сонячні дні вересня на відпочинковій базі у  Скоморохах зібралась уся туристична громада ННІМЕВ. Саме там 24-25 вересня відбувалася Урочиста Посвята студентів-першокурсників кафедри міжнародного бізнесу і туризму ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, приурочена до святкування 50-річчя нашого університету.
  Поїздка розпочалась із відвідин славного міста Бучач, де студенти мали змогу помилуватись витворами відомого скульптора Іоана Пінзеля, побачити Бучацьку ратушу, Бучацький замок, костел Успіння Богородиці та монастир Отців Василіан.
  Прибувши на базу, студенти старших курсів разом із викладачами почали готувати свято для першокурсників! З вуст викладачів та студентів вони дізналися про історію створення та славні традиції університету, його здобутки та стратегічні орієнтири розвитку та ще багато цікавого. Посвята була зовсім непростою для молоді! Спочатку студенти всіх курсів по черзі представляли емблему та гасло своєї групи, а згодом, як справжнім туристам, студентам було дано завдання зав’язати найміцніший вузол, перейти через канатну перешкоду та стати справжньою командою під час спортивно-інтелектуального квесту.
  На завершення студенти-першокурсники отримали посвяту з рук завідувача кафедри Анатолія Михайловича Тибіня та урочисто присягнули гідно носити ім’я студентів, яких навчає та готує до випуску кафедра міжнародного бізнесу і туризму Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ. А ввечері - смачнючий шашлик на вогні та розмови до ранку під зірками. 
  Посвята студентів була справді неперевершеною, всі ми ще довго будемо згадувати відпочинок однієї дружньої сім’ї туристів! Попереду нас чекатиме ще багато цікавих подорожей і яскравих вражень, а перша поїздка залишиться в  пам’яті назавжди! Цей позитивний заряд енергії студенти направляють на підготовку до грандіозного святкування 50-річчя нашого університету.
 
Автор: старости груп спеціальності «Туризм»
Фотозвіт: