» » На юридичному факультеті відбулася посвята першокурсників у студенти

На юридичному факультеті відбулася посвята першокурсників у студенти

Дата: 26-09-2016, 09:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ще теплі вересневі світанки, напнувши нитки бабиного літа, розчиняються у щедрому сонячному промінні. Прихід осені завжди дихає ностальгією за літом, проте й асоціюється у кожного з нас із чимось новим, яскравим, радісним – стартом чергового етапу власного розвитку. Не є винятком і цьогорічний вересень, який гостинно відчинив двері юридичного факультету ТНЕУ для нових облич – першокурсників. Вони, як справжні першовідкривачі, чекають від студентського життя, окрім цікавих лекцій та наукових семінарів, ще й незабутніх вражень від знаменних подій, які запам’ятаються на все життя.
 
Тож однією із таких пам’ятних подій стала посвята в студенти. 16 вересня 2016 року 202 першокурсники юридичного факультету було урочисто прийнято до лав справжніх студентів.
 
Не зраджуючи традиції, головну частину дійства провели на даху корпусу юридичного факультету, де на червоній доріжці у святковій атмосфері декан юридичного факультету Сергій Володимирович Банах разом із заступниками та студентським активом гучними оплесками і теплими словами радо вітали новобранців разом з їхніми наставниками. Старости груп по черзі зачитували урочисту обітницю, а легко схвильована молодь дружно і віддано присягала бути вірними науці, честі, гідності, не зраджувати обраній справі, не допускати в серце зневіру і байдужість, свято служити професії, бути патріотами свого народу. Згодом кожен першокурсник мав нагоду скріпити слова присяги своїм підписом на прапорі юридичного факультету і стати учасником колективного фото та зробити незабутнє селфі з деканом.
 
Після урочистої частини першачків запросили на простору галявину перед корпусом, яку креативні організатори облаштували в українському стилі: солом’яні тюки, палети, оригінально декорована фото-зона, заквітчана сцена. Старшокурсники провели веселий, динамічний квест, де «новобранці» мали нагоду продемонструвати свої навички роботи в команді: намалювати емблему своєї групи, відгадати пісню, скласти колективного вірша про юридичний факультет, вигадати екзотичну страву, придумати квест для наступників. Разом з деканом та кураторами усі танцювали неймовірно запальний флешмоб під розкритим факультетським стягом, який об’єднав в єдине ціле усіх учасників дійства: студентів, викладачів, керівництво. Під звуки сучасної музики усі присутні мали можливість поласувати неперевершеними смаколиками на студентському барбекю. Дійство вдалося на славу, адже свідченням цього були щирі посмішки та щасливі очі першокурсників, їхній піднесений настрій і дружні обійми. Легка, невимушена атмосфера, яка панувала на святі, стала запорукою гармонійного приєднання новоспечених студентів до міцної сім’ї юридичного факультету. Кожен з них відчув себе частинкою великого і могутнього корабля під назвою «Natus vincere» (народжений перемагати), і вже з перших тижнів навчання готовий підкоряти вершини професійної майстерності, наукових звитяг, іти до нових перемог, бо впевнений, що за ним – міцна криця – їхній, вже рідний, факультет.
 
Тож, дорогі першокурсники, нехай ваш шлях буде цікавим і неповторним, щоб ви скрізь і завжди відчували радість і гордість за те, що Ви – студенти юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету. Будьте патріотами України і гідними послідовниками тих, хто уславив своїми досягненнями наш факультет! Наснаги Вам у навчанні та натхнення у творчому і науковому осягненні світу!