» » Вітаємо випускників коледжів ТНЕУ!

Вітаємо випускників коледжів ТНЕУ!

Дата: 11-07-2016, 16:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

11 липня в залі засідань Вченої ради Тернопільського національного економічного університету відбулася святкова подія – вручення дипломів випускникам коледжів ТНЕУ. Відкриття урочистої імпрези розпочалося з Державного Гімну України та Гімну університету. До участі у святі долучилося багато гостей, зокрема декани факультетів, рідні, друзі та знайомі випускників.

З вітальним словом до присутніх звернулася доктор економічних наук, професор, директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ Оксана Миронівна Десятнюк: «Сьогодні ми зібралися у дружньому колі, щоб відзначити випускників як незвичайну, особливу українську молодь. Адже всі Ви – обдаровані, талановиті, ініціативні. Тривалий час Ви дивували нас своїми успіхами та перемогами у навчанні, науці, творчості, мистецтві й спорті. У першу чергу хочу подякувати Вам за сумлінну працю, розуміння та терплячість. Сьогодні день, який є для Вас стартом дороги у майбутнє, шляху до досягнень нових життєвих вершин, нових відкриттів. Бажаю, щоб ця дорога не була для Вас тернистою».

Також до привітань приєднався кандидат економічних наук, доцент, директор коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ Олександр Любомирович Шашкевич: «Мені дуже приємно, що сьогодні велика кількість юнаків та дівчат дійшли до так званого «фіналу». Але кожен із нас розуміє, що це не кінець, а лише початок. Бажаю Вам багато злетів та досягнень у майбутньому».

Випускників вітали усі присутні. У цей день поруч з молоддю були найрідніші їхньому серцю люди – батьки. У залі панувала родинна атмосфера та де-не-де видніли на обличчях сльози радості. Усім присутнім порадувала пісенну композицію «Любов твоя, мамо…» солістка народного театру пісні «Для тебе» ТНЕУ Тетяна Шарган.

З теплими словами подяки до професорсько-викладацького колективу звернулися випускники та їхні батьки.

На завершення Роксолана Залізняк виконала пісню «Молода Україна».

Дорога молоде, ще раз вітаємо Всіх зі святом. Нехай знання і досвід, які Ви здобули у Тернопільському національному економічному університеті, будуть добрим початком ваших перемог і звершень на благо України.