» » Нагородження переможців першого інтелектуального турніру «Школа молодих експертів»

Нагородження переможців першого інтелектуального турніру «Школа молодих експертів»

Дата: 2-06-2016, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 31 травня 2016 р. адміністрація факультету банківського бізнесу відзначила переможців Першого загальноуніверситетського інтелектуального турніру «Школа молодих експертів».
 
У вітальному слові член журі турніру, заступник завідувача кафедри економічної теорії, доцент Шиманська О.П. наголосила на актуальності проведеного учасниками Школи дослідження, професійному рівні їх експертних висновків, креативній формі представлення аналізу проблеми. Оксана Петрівна подякувала членам команд за чесну конкурентну боротьбу, компетентну аналітичну роботу та запросила до подальшої співпраці в рамках діяльності «Школи молодих експертів» на наступний навчальний рік.
 
Переможці турніру (команда №1) – Луців Михайло (гр. ЕТ-41), Григор’єв Максим (гр. БС-22), Гнатів Ольга (гр. БС-21) та Цимбалюк Яна (гр. МЕЄЕ-31) – отримали грамоти та цінні подарунки. Команда №4 у складі студентів групи МАУБ-11 – Брик Ірини, Левчик Юлії, Януш Люби, Онищук Марії, Савицької Катерини та Антонюк Надії, яка здобула перемогу за результатами Інтернет-голосування, відзначена грамотою.
 
Сподіваємося, учасники цьогорічної весняної «Школи молодих експертів», натхненні результатами своєї роботи, з новими силами візьмуть участь у діяльності  «Школи молодих експертів» у наступному навчальному році.
 
Водночас, запрошуємо всіх молодих економістів до співпраці та чекаємо на цікаві пропозиції стосовно тематики експертного дослідження та формату його проведення у майбутньому.
 
Колектив кафедри економічної теорії бажає всім учасникам команд успішної здачі сесії та нових звершень у наукових пошуках!