» » Викладачі та студенти ФЕУ відзначали день факультету

Викладачі та студенти ФЕУ відзначали день факультету

Дата: 27-05-2016, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Довгоочікуване урочисте святкування Дня факультету економіки та управління відбулося 24 травня 2016 року. Святково прикрашений корпус, символічні кольори факультету, чудовий настрій, весела музика і, звичайно, сонячна погода створили неповторну атмосферу торжества.

 

У холі корпусу кожного гостя привітно зустрічали хлопці та дівчата у вишиваних костюмах і пропонували скуштувати різноманітні смаколики, які власноруч приготували студенти та викладачі факультету.

 

Молодь ФЕУ та професорсько-викладацький колектив жваво спілкувалися, вітали один одного зі святом та з посмішками на обличчі фотографувалися.

 

Факультет економіки та управління – це креативні, талановиті, цілеспрямовані та яскраві особистості, які впевнено йдуть до мети та ніколи не зупиняються на досягнутому. Це яскраво продемонструвала презентація, яку усі мали можливість переглянути у холі 3 корпусу. Кожен занурився у спогади про ті приємні та яскраві моменти, які відбулися на факультеті упродовж року, а це значні перемоги як в науковій діяльності університету, так і в творчих заходах, де студенти факультету економіки та управління є чи не найактивнішими учасниками. Гортаючи сторінки історії ФЕУ, робимо висновок – факультет має чим пишатися, адже ми йдемо вперед впевнено та оптимістично, черпаючи свою енергію з натхнення педагогічного колективу та студентів.

 

Святкова імпреза розпочалася з вітальних слів ректора університету, професора Андрія Ігоровича Крисоватого. Він щиро й тепло привітав студентів та викладачів ФЕУ зі святом. Не менш яскравим був виступ декана ФЕУ Островерхова Віктора Михайловича, який від душі подякував усім присутнім, вітав студентів та викладачів.

 

Під час святкування були нагородженні грамотами та подяками найактивніші студенти факультету, ті які показали найкращі результати унавчанні, науково-дослідній, громадській діяльності, культурно-масовій роботі таспортивних заходах.

 

Також з вітальними слова виступили завідувачі кафедр: д.е.н., професор Гринчуцький Валерій Іванович, к.е.н., професор Качан Євген Петрович, д.е.н., професор Шкільняк Михайло Михайлович.

 

Кульмінацією святкового дня стала презентація гімну факультету економіки та управління. Усі затамували подих вслухаючись у слова – він звучав надзвичайно динамічно та енергійно. Кожен відчув гордість за те, що є частинкою дружньої факультетської родини.

 

Факультет завітали привітати учасники творчих колективів ТНЕУ: Павло Тютюнник, Вероніка Грубяк, Анастасія Процьків, які представили свої мистецькі дарунки.

 

Згідно з програмою заходу, команди студентів зентузіазмом взяли участь усвятковому квесті, де продемонстрували свою ерудицію вінтелектуальних змаганнях, кмітливість та спритність у спортивних конкурсах.

 

Перемогу в квесті здобула команда 4 курсу, яка отримала найвищі бали у всіх конкурсах та відзначилася оригінальністю свого танцю. Друге місце розділили збірні 1 і 3 курсів, а 3 місце посіла команда 2 курсу.

 

Квест згуртував усіх учасників, які виконували спільні завдання та долали труднощі. Студенти, які не були задіяні у квесті, мали нагоду переглянути фільм «SelfieParty», українського режисера Любомира Левицького.

 

Святкування продовжилося у нічному клубі «Allure».