» » Вітаємо з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із «Стратегічного управління» студента ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Бутусова Михайла Олександровича !

Вітаємо з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із «Стратегічного управління» студента ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Бутусова Михайла Олександровича !

Дата: 27-05-2016, 15:00 | Автор:

 
    19-20 травня 2016 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із «Стратегічного управління», який проходив в Університеті економіки та права «КРОК», м. Київ.
    До участі в олімпіаді запрошуються переможці першого етапу, які навчаються за економічними спеціальностями і вивчають дисципліну «Стратегічне управління» в поточному або закінчили її вивчати в минулому році. Мета олімпіади – здійснення моніторингу якості підготовки студентів із навчальної дисципліни «Стратегічне управління» у вищих навчальних закладах України.
     На цьому етапі студентської олімпіади перемогу здобув студент Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин імені Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ Бутусов Михайло Олександрович (МАУН-41). 
   Висловлюємо велику подяку кандидату економічних наук, доценту кафедри міжнародного менеджменту та маркетингу Підгурській Ірені Андріївні за підготовку до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із «Стратегічного управління».
   Студентський та викладацький колектив Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин імені Б. Д. Гаврилишина щиро вітає Бутусова Михайла Олександровича з високими досягненнями і бажає йому подальших успіхів у науковій роботі та професійному зростанні. 
Фотозвіт: