» » Будуй успішне майбутнє разом з Міжнародним дитячим університетом «OECONOMUS» ТНЕУ

Будуй успішне майбутнє разом з Міжнародним дитячим університетом «OECONOMUS» ТНЕУ

Дата: 27-05-2016, 14:34 | Автор:

 
   Більшу частину нашого життя ми проводимо на роботі. На роботі, яка нас захоплює або дратує, на роботі, яка є улюбленою чи ненависною. Звісно, професійне зростання, успіх та задоволення від життя залежить від того, яку людина обере професію для себе і від того, наскільки правильним, виваженим і усвідомленим буде цей вибір. Міжнародний дитячий університет «OECONOMUS» ТНЕУ дає можливість своїм слухачам під час занять усвідомити наскільки вони готові до певного напрямку в професійній діяльності, наскільки він їх захоплює. Адже захоплення своєю професією стане першою ознакою того, що вони зможуть підкорювати нові вершини, зростати як фахівці, ставати незамінними професіоналами.
   Слухачі  отримали багато нової і цікавої інформації від кращих викладачів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, представляли свої проекти, презентації, домашні завдання. За час спілкування з іноземними студентами вони не тільки мали можливість практики іншомовного спілкування, але й із перших вуст дізнатися про стан економічного розвитку країн африканського континенту, бізнесу, культуру, традиції. Під час занять з іноземної мови слухачі університету постійно розвивали свої комунікативні навики. 
   Слухачі факультету міжнародного бізнесу і туризму неодноразово презентували свої проекти унікальних ресторанів. Зокрема було вивчено концепцію сучасного ресторану з молекулярною кухнею.
  Під час зустрічей із українськими студентами випускних курсів нашого інституту, серед іншого, слухачі дізналися про навчання, традиції та особливості студентського життя в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.
   Ми побачили які обдаровані, креативні і талановиті слухачі навчаються в дитячому університеті і будемо робити все щоб вони здобули хороші знання, щоб потім, завдяки цим знанням, отримувати і моральне, і матеріальне задоволення від життя. 
Фотозвіт: