» » Підписано Угоду про співпрацю між ТНЕУ та Kostiv & Associates

Підписано Угоду про співпрацю між ТНЕУ та Kostiv & Associates

Дата: 12-04-2016, 16:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно до Тернопільського національного економічного університету завітав Петро Костів – представник Kostiv & Associates. Під час робочої зустрічі з ректором вищого начального закладу, доктором економічних наук, професором Андрієм Ігоровичем Крисоватим колеги підписали Угоду про співпрацю між ТНЕУ та Kostiv & Associates.
                          
До діалогу долучився декан юридичного факультету Сергій Володимирович Банах.
 
Сторони домовилися про такі форми співпраці:
 
– проведення представниками Kostiv & Associates лекцій, консультацій;
– організація наукових конференцій, зустрічей;
– проходження студентами юридичного факультету ТНЕУ стажування в Kostiv & Associates з метою навчання, набуття досвіду;
– сприяння в створення онлайн-аудиторії на юридичному факультеті ТНЕУ.
 
Також у рамках співпраці п’ятьом студентам юридичного факультету ТНЕУ виплачуватимуться іменні стипендії імені П. Костіва.
 
Підставою для призначення стипендії є рейтинг, складений стипендіальною комісією юридичного факультету ТНЕУ на підставі отриманої максимальної кількості балів за досягнуті успіхи в навчанні, галузі наукових досліджень, громадській, спортивній та культурно-мистецькій діяльності, реалізації суспільних проектів, які сприяють розвитку активної громадської позиції. За основу братиметься критерій успішності студентів, а також оцінка компанії Kostiv & Associates за результатами виконання індивідуальних робіт ЮФ ТНЕУ.
 
Сподіваємося, що співпраця між науковцями юридичного факультету вищого навчального закладу та Kostiv & Associates буде плідною та результативною.