» » На базі ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина створено Асоціацію іноземних студентів ТНЕУ

На базі ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина створено Асоціацію іноземних студентів ТНЕУ

Дата: 16-03-2016, 13:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кожен іноземний студент, що прибуває до внз України на навчання, є представником певної країни з особливою ментальністю, своєрідним сприйняттям світу, психологічним станом. З часу вступу до українських вищих навчальних закладів вони потрапляють у винятково незвичне і незнайоме для них мовне, соціальне і національне середовище, до якого їм потрібно адаптуватися. З метою адаптації іноземних студентів до життя і навчання в Україні вперше в ТНЕУ було створено Асоціацію іноземних студентів.
 
Директор ННІМЕВ ім. Б.Д Гаврилишина Таранов І.М. сприяв студентам-іноземцям в реалізації їхнього задуму та допоміг провести організаційні збори Асоціації іноземних студентів ТНЕУ (TISU), які відбулися 11 березня 2016 року. Зустріч проходила в доброзичливій атмосфері, в ході якої було обрано та представлено керівні органи асоціації, запропоновано та узгоджено план роботи на семестр.
 
Приємною подією стало вручення сертифікатів кращим іноземним студентам, які неодноразово брали участь в наукових заходах інституту. Сертифікати отримало 40 студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина. Одночасно студенти отримали вітання від директора інституту з нагоди створення асоціації та настанови щодо її подальшого розвитку і функціонування. 
 
Для учасників зустрічі, силами студентів-іноземців ТНЕУ було організовано музичну імпрезу, де вони представили багатство своїх здібностей і талантів.