» » Учасники юридичної клініки ТНЕУ взяли участь у Національному раунді конкурсу з консультування клієнтів

Учасники юридичної клініки ТНЕУ взяли участь у Національному раунді конкурсу з консультування клієнтів

Дата: 15-03-2016, 16:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Команда юридичної клініки ТНЕУ, у складі студентів юридичного факультету Вікторії Іванюк та Діани Різник із тренером Уляною Коруц, взяла участь у Національному раунді конкурсу з консультування клієнтів, що проводився між юридичними клініками в м. Острог 10-12 березня 2016 р.
                                   
Учасники представляли не лише юридичну клініку ТНЕУ, юридичний факультет, але й створену власними зусиллями юридичну компанію Victory. Участь у конкурсі, що за своїм форматом є міжнародним конкурсом «The L.Brown and Forrest S.Mosten International Client Consultation Competition»  надала можливість здобути новий досвід.
 
Команда ТНЕУ пройшла  у півфінал, проте потрапити у фінал не вдалося. Однак, пишаємося, що представники нашого університету були в одній панелі із найсильнішими командами м. Харків та м. Дніпропетровськ, і посіла почесне 4 місце у національному раунді у конкурсному відборі серед 21 команди України. 

Учасники конкурсу вдячні організаторам за неоціненний досвід, нові знайомства, маленькі розчарування і неочікуване визнання зі сторони найавторитетніших суддів, їхні надзвичайно приємні і важливі. Вітаємо команду Національної юридичної академії ім. Я.Мудрого з перемогою і бажаємо успіху у Канаді.
 
У свою чергу знаємо, що удосконаленню немає меж, а тому переконані, що юридичний факультет ТНЕУ та представлена команда підтримає пропозиції та ініціативи і обов’язково презентує себе у наступних конкурсах міжнародного рівня у числі фіналістів.