GLOBAL MONEY WEEK розпочато!

Дата: 15-03-2016, 12:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У понеділок, 14 березня, успішно розпочався GLOBAL MONEY WEEK конкурсом дитячих малюнків та еколого-економічних проектів, організований Тернопільською спеціалізованою загальноосвітньою школою І ступеня з поглибленим вивченням основ економіки. Викладачі кафедри фінансів імені С. І. Юрія та студенти факультету фінансів радо прийняли запрошення організаторів та були активними учасниками захоплюючого дійства.
 
Захід розпочався із економічної розминки та бліц опитування команд «Підприємці», «Банкіри» та «Фермери». Школярі жваво відповідали на питання: що таке ресурси, потреби, товар, кредит, банк? Учні проявили свою позицію пояснюючи, для чого потрібно утеплювати вікна, чому необхідно вимикати світло, виходячи із приміщення, чи правильно викидати у сміття використані газети та журнали, чого не можна купити за гроші, які потреби задовольняють учні та студенти навчаючись у школі та університеті?
 
Надзвичайний інтерес викликала презентація еколого-економічних проектів розроблених учнями школи. Організатори заходу розповіли, що у школі організовано збір макулатури, використаних батарейок, пластикових кришечок, сортування сміття. Отримані кошти планують використати для ремонту приміщень школи.
 
Малюнки та еколого-економічні проекти учнів Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня з поглибленим вивченням основ економіки розміщені у вестибюлі 1 корпусу ТНЕУ.
 
Кафедра фінансів імені С. І. Юрія запрошує всіх бажаючих долучитися до оцінки робіт школярів та взяти участь у наступних заходах GLOBAL MONEY WEEK.