» » Знайомимося з компанією «Yaware»!

Знайомимося з компанією «Yaware»!

Дата: 29-02-2016, 17:28 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 З метою формування у студентів навиків побудови власної професійної кар’єри, ознайомлення їх із тенденціями на ринку праці, успіхами випускників Тернопільського національного економічного університету Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками запроваджує проект «Знайомимось із Компанією», до якого запрошуються усі бажаючі. 
                                                                       
Сьогодні пропонуємо Вам інформацію про діяльність Компанії «Yaware», співзасновником якої є випускник 2002 року факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ Руслан Савчишин.
 
Робота в Компанії «Yaware»: Можливості та Перспективи
 
Сучасний світ відкриває перед нами безліч можливостей. Завдяки бажанню та наполегливості, а головне – вибору правильного курсу в житті можна домогтися мети, навіть не маючи найкращих стартових умов. Про одну з таких можливостей – ця стаття.
Компанія «Yaware» – це молода та дуже енергійна команда, яка складається з досить різноманітних людей – різного віку, життєвого досвіду та переконань. «Yaware» – це місце, де ти знайдеш цікаву роботу, професійний розвиток, можливість навчання та особистого розвитку, гідну заробітну плату, кар’єрний ріст та дружній колектив.
 
Робота в Компанії «Yaware»: Чому Ми?
 
Переглядаючи вакансії у центрі зайнятості, газетних оголошеннях чи на відповідних сайтах, майже в кожному можна помітити фразу: «Обов’язковий досвід роботи за фахом». І випускник фактично потрапляє у зачароване коло: без досвіду працювати не беруть, а поки не візьмуть, ти цього досвіду й не здобудеш.
 
Віддавши перевагу компанії «Yaware», ти абсолютно точно не потрапиш у це «зачароване коло». Ми навчимо, покажемо, підтримаємо! Іншими словами, якщо у тебе немає досвіду, ми готові тебе навчати.
 
«Yaware» – це IT-компанія заснована в 2010 році у м. Тернопіль. Yaware – це перший та лідируючий SaaS-сервіс, котрий не тільки веде облік робочого часу працівників, але й аналізує ефективність роботи за комп'ютером.
 
Піднімаємося по Кар’єрних Сходах
 
Наступною перевагою компанії «Yaware» є кар’єрний ріст. В нашій компанії ти отримаєш всі інструменти та можливості реалізувати себе та професійно рости. Компанія «Yaware» надає можливість відвідувати різноманітні внутрішні та зовнішні тренінги. Більше того, ти матимеш спроможність постійно вчитися, адже у нас є своя бібліотека, внутрішній тренер, індивідуальні плани розвитку. Тому, кожен може себе проявити, самореалізувати  та професійно вирости, злагоджено працюючи  в   нашій команді.
 
Гнучкий графік + Оплачувана Відпустка – Що Може Бути Краще?
 
Існує доволі поширена та обґрунтована думка, що саме режим гнучкого графіку робочого часу дає найбільш плідні результати як для роботодавця, так і для працівника. Тому, крокуючи в ногу з часом, компанія «Yaware» надає можливість своїм працівникам керувати власним часом, користуючись гнучким графіком роботи при 8-годинному мінімумі.
 
Головна перевага будь-якої відпустки – це відпочинок від роботи і час для себе. А ще відпустка – це шанс відновити сили та із ще більшим завзяттям приступити до роботи опісля. Тому, в компанії «Yaware» щорічно є можливість взяти 24 календарних дні оплачуваної відпустки.
 
Компанія «Yaware» – Де Ти?
 
Наш офіс розташований в центрі Тернополя, а це означає, що ти з легкістю можеш добратися до роботи з будь-якого куточка міста. У нас немає проблеми з паркуванням авто, адже в нас є автостоянка. А також, в нас є велостоянка – адже ми за здоровий та активний спосіб життя.
 
Чай, Кава, Потанцюємо?
 
Для зручності і комфорту наших співробітників в офісі компанії обладнана кухня. Ти зможеш приносити обід з собою або замовити безпосередньо в офіс. Більше того, щоранку тебе на кухні чекатимуть свіжі фрукти, молоко, солодощі, а також чай та кава. А так як ми, молодий та дуже дружній колектив, – часто проводимо різноманітні корпоративні заходи. Тому, працюючи в компанії «Yaware», тобі не доведеться нудьгувати.
 
Компанія «Yaware» Шукає… або Чому Ти?
 
Компанія «Yaware» запрошує до співпраці енергійних, амбіційних, ініціативних та цілеспрямованих людей, готових до навчання та відкритих до спілкування.
 
Якщо ти:
·         маєш здатність швидко освоювати нову інформацію;
·         володієш англійською та російською мовами;
·         маєш відмінні комунікативні навички;
·         націлений(на) на результат;
·         вмієш вирішувати поставлені завдання в термін;
·         маєш творчий підхід до розв’язування проблем;
·         вмієш працювати в команді;
тоді, ти той/та хто нам потрібен!
 
За додатковою інформацією звертайтесь у 
Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:
вул. Львівська, 11, офіс 1106, м. Тернопіль, тел. (0352) 47-58-64, 
e-mail: cpv@wunu.edu.ua