» » Глобальна програма менеджмент-стажистів

Глобальна програма менеджмент-стажистів

Дата: 15-02-2016, 16:26 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 Шановні студенти і випускники Тернопільського національного економічного університету! У рамках співпраці з Центром працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ адміністрація ПрАТ «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т.-Прилуки» запрошує взяти участь у «Глобальній програмі менеджмент стажистів».
 
Компанія належить до групи Бритіш Американ Тобакко, одного з лідерів галузі, та визнана одним з найкращих роботодавців в Україні. Співробітництво студентів з Компанією дозволить застосовувати теоретичні знання в роботі, набути цінні практичні навички та досвід, а найуспішніші студенти зможуть отримати своє перше працевлаштування.
 
Глобальна програма менеджмент-стажистів – це програма розвитку для випускників, яка триває два роки і спрямована на підготовку наступного покоління лідерів (висококваліфікованих майбутніх лідерів Компанії). Упродовж двох років на програмі, Ви здобудете всі необхідні професійні знання та зможете розвинути лідерський потенціал, отримаєте управлінський досвід та візьмете участь в ключових проектах компанії.
 
Кожен менеджмент-стажист має індивідуальний план розвитку, який відображає ротації в основних підрозділах обраного напрямку та надає можливість взяти участь у міжнародному призначенні в одному з представництв Бритіш Американ Тобакко Груп. Саме такий досвід дає можливість отримати повне розуміння бізнесу Компанії, запозичити важливі знання та побудувати стосунки з колегами з інших країн.
 
Пропонуємо Вам ознайомитися із описами програми та вакансій, викладених у додатках.
 
За додатковою інформацією звертайтесь у
Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:
вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус № 1)
тел. (0352) 47-58-64
е-mail: cpv@wunu.edu.ua


Додаток 1
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 2
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 3
Завантажити Переглянути онлайн