» » Вийшов з друку навчальний посібник «Контроль в державному секторі економіки»

Вийшов з друку навчальний посібник «Контроль в державному секторі економіки»

Дата: 15-02-2016, 11:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У видавничо-поліграфічному центрі «Економічна думка ТНЕУ» вийшов з друку навчальний посібник «Контроль в державному секторі економіки», підготовлений д.е.н., професором, завідувачем кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг Лучком М.Р., д.е.н., доцентом Хорунжак Н.М. та к.е.н., доцентом Зорій Н.М.
 
У навчальному посібнику висвітлені принципові організаційно-правові та методичні питання щодо практичного здійснення державного  фінансового  контролю органами Державної фінансової інспекції України в підконтрольних установах державного сектору економіки.
 
Навчальний посібник виконаний за послідовною методологічною схемою,  яка охоплює основні  об’єкти  контролю  суб’єктів  державного сектору  економіки, у т.ч. методики контролю окремих складових майна, джерел  його  формування, розрахунків, стану бухгалтерського обліку та звітності.
 
Навчальний посібник призначений для викладачів і студентів  економічних ВНЗ, працівників органів Державної фінансової інспекції України, а також усіх, хто цікавиться питаннями контролю фінансово-господарської діяльності  суб’єктів державного сектору економіки та має бажання опанувати методику його проведення.