» » Знайди себе - профорієнтаційні заходи ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Знайди себе - профорієнтаційні заходи ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Дата: 3-02-2016, 16:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедр та адміністрація ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина приділяють велику увагу проведенню профорієнтаційної роботи з школярами 9-11 класів та студентами інших навчальних закладів. Для цього запланована низка заходів, які вже проводяться, а саме: у Кам’янець-Подільському індустріальному коледжі, в рамках профорієнтаційної роботи кафедри міжнародного бізнесу і туризму ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина 21 січня 2016 року була проведена регіональна олімпіада з туризму для студентів третього курсу спеціальності «Готельна справа». За результатами олімпіади випускники коледжу зможуть вступити до Тернопільського національного економічного університету на спеціальність «Туризм» відразу на третій курс та без вступного іспиту на контрактну форму навчання. Регіональну олімпіаду провели завідувач кафедри міжнародного бізнесу і туризму к.е.н., доцент Тибінь А.М. та к.е.н., доцент кафедри Охота В.І. Такі заходи є важливим аспектом профорієнтаційної роботи, оскільки учасники олімпіади отримують змогу ближче познайомитися із Тернопільським національним економічним університетом, зокрема із ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина, його професорсько-викладацьким колективом. А університет своєю чергою завжди буде радий бачити своїми студентами таку талановиту молодь.

   12 грудня 2015 року майбутні випускники шкіл та їхні батьки поринули в атмосферу найпопулярнішого інституту ТНЕУ під час проведення дня відкритих дверей в Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина.

   У вступному слові директор інституту, к.е.н., доцент Ігор Михайлович Таранов розповів про історію розвитку інституту, можливості та перспективи навчання студентів. Відповідальний секретар приймальної комісії ТНЕУ Луцишин Олег Орестович надав вичерпну інформацію щодо спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в ТНЕУ та ознайомив із правилами прийому до ТНЕУ в 2016 році. 

    Координатори міжнародних навчальних програм презентували особливості навчального процесу та різноманіття бурхливого студентського життя в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина. Учнівська молодь із зацікавленням переглянула коротку презентацію інституту, дізналася про нові спеціальності та отримала рекламні буклети й інформаційні листки про спеціальності інституту.

   Досвідчені професори інституту переконали присутніх у тому, що обравши навчання в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, майбутні студенти зможуть отримати корисні знання та відкрити перед собою можливості стати учасниками цікавих міжнародних освітніх програм, грантів, отримувати стипендію фонду ім. Б.Д. Гаврилишина.

   Усі вступники, що завітали до інституту впевнилися, що навчання в Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ приносить студентам задоволення та гарантує успішне кар’єрне зростання.