» » Колектив ФОА пропонує «Навчання on-line»

Колектив ФОА пропонує «Навчання on-line»

Дата: 22-01-2016, 11:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Пропонуємо Вашій увазі новий проект «Навчання on-line», суть якого полягає в організації та проведенні навчального процесу на факультеті обліку і аудиту ТНЕУ в on-line режимі. Навчання відбуватиметься за допомогою попереднього запису та розміщення на сайті відео-лекцій викладачів та реєстрації слухачів курсів. Учасники таких on-line-зустрічей зможуть обговорювати лекційний матеріал, окремі питання з іншими студентами та викладачами на форумі конкретної дисципліни, а також практиками (бухгалтерами, податківцями тощо). Молодь зможе виконувати практичні, ситуаційні, тестові завдання з метою перевірки набутих знань. Таке навчання відбуватиметься у зручний для слухачів курсів (студентів) час (цілодобово), не виходячи з дому чи в дорозі, використовуючи комп’ютер, планшет чи телефон. Все, що потрібно для «Навчання on-line» – це доступ до інтернету.
 
Важливі дати
                                                       
Для участі в конкурсі проектів необхідно подати заявку на участь у конкурсі до 25 лютого 2016 року. Заявка заповнюється в деканаті або надсилається на електронну пошту tina.panasjuk@wunu.edu.ua.
 
Готовий стартап подається на розгляд конкурсної комісії до 15 березня 2016 року. Текст проекту повинен бути лаконічним, конкретним, цікавим. До проекту можна додавати матеріали у вигляді презентацій, рисунків, відео тощо.
 
Презентація старапів, які будуть допущені комісією до участі у конкурсі відбудеться 1 березня 2016 року.
 
Оголошення результатів конкурсу, визначення та нагородження переможців відбудеться 25 березня 2016 року.
 
До участі у конкурсізапрошуються студентифакультету обліку і аудиту . Проект можна розробляти та подавати індивідуально або командно.

Бажаємо творчих успіхів та чекаємо креативних ідей!