» » Запрошуємо переглянути книжково-ілюстративну виставку «Весь світ звеселився – Христос народився»

Запрошуємо переглянути книжково-ілюстративну виставку «Весь світ звеселився – Христос народився»

Дата: 22-12-2015, 16:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У читальному залі бібліотеки оформлено народознавчу книжково-ілюстративну виставку «Весь світ звеселився – Христос народився» присвячену світлому святу Різдва Христового.
 
Різдво – це одне з найбільших християнських свят. Саме у ці дні ми знову згадуємо прекрасну і таємничу ніч, коли хори ангелів з величезною радістю оспівували велич приходу на землю Спасителя світу – Сина Божого, котрий народився немовлятком у найскромнішому місці – в яслах «бо в заїзді їм місця не знайшлося». Ця славна подія має надихати нас жити освяченим життям, нести Слово Боже людям з радістю та любов’ю.
 
Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найзаповітніших мрій і помислів. То ж нехай цьогорічне  Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.

Щиро зичимо Вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди. Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь Україні!
 
Невід'ємним атрибутом святкування Різдва в Україні є колядки, в яких прославляється новонароджений Христос. Колядники йдуть від будинку до будинку, сповіщаючи новину.
 
Дізнатися більше про традиції свят в Україні, а також на Тернопільщині можна відвідавши нашу бібліотеку, де оформлено ряд цікавих різноманітних різдвяних виставок.
 
Нехай вам засяють Різдвяні вогні !
Здоров'я й добробуту в вашій сім'ї !
Бажаємо, щоб завжди робота була,
І щоб раділа вся ваша сім'я.
Щоб рік, що наступить,
Був кращим за всіх,
Вам злагоди в домі і в справах усіх!