» » Реалізація програм міжнародної співпраці

Реалізація програм міжнародної співпраці

Дата: 7-12-2015, 17:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого грудня 2015 року делегація ТНЕУ у складі проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) Адаміва Олега Петровича та директора Єреванського навчально-наукового інституту Гудратяна Саака Меружановича відвідали Краківський економічний університет – найбільший економічний університет Польщі.
                                                         
Під час зустрічі з ректором університету проф. Анджеєм Хохолом було обговорено напрями подальшої реалізації програм співпраці в межах діючого договору між Тернопільським національним економічним університетом та Краківським економічним університетом. Зокрема, продовження обміну студентами та викладачами в межах європейських програм мобільності, підготовка наукових пропозицій для участі у міжнародних грантових програмах, а також, залучення до співпраці в межах європейської програми Erasmus+ Єреванського навчально-наукового інституту ТНЕУ у ролі партнера з Республіки Вірменія.
 
Питання співпраці та спільної участі у міжнародних та європейських наукових та освітніх проектах були обговорені у Жешівському університеті, який є також польським партнером ТНЕУ, з виконувачем обов’язків ректора, проректором з науки, проф. Сільвестром Чопеком, який запропонував інтенсифікувати реалізацію програм мобільності саме серед викладачів обох університетів.