» » Ділова гра «Діяльність банку – депозитні операції банків»

Ділова гра «Діяльність банку – депозитні операції банків»

Дата: 27-11-2015, 15:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 листопада на факультеті банківського бізнесу відбулася ділова гра  «Діяльність банку – депозитні операції банків».  Участь у грі взяли студенти групи ФБС-32, викладачі кафедри банківської справи к.е.н., доцент Стечишин Тетяна Богданівна та к.е.н., доцент Чайковський Ярослав Іванович.
 
 Студенти створили власний міні-банк, розіграли Збори акціонерів, під час яких виступив голова Правління з інформацією про банк та метою його діяльності. Також виступили члени Правління банку, які представили глядачам депозитні операції, які пропонує банк. Студенти мали можливість відчути відповідальність менеджерів банку, які надають клієнтам інформацію про банківські послуги та інші види діяльності банку.
 
 Студенти, які виконували роль працівників банку змогли навчитися спілкуватися з клієнтами, пропонувати депозити, отримувати досвід у спілкуванні з «важкими» клієнтами, що допоможе їм у майбутньому стати чудовим працівником банківської установи.  Завдяки співпраці студентів та викладачів молодь дізналася багато корисної та цікавої інформації щодо діяльності банківських установ, правил поводження з клієнтами та застосуванню набутих в університеті знань на практиці. Як виявилося – не легко бути працівником банку, але це дуже цікаво. Дякуємо викладачам, які провели цю ділову гру, за набуті знання та цікаво проведений час.