» » Студенти факультету банківського бізнесу відвідали Тернопільське регіональне відділення ПАТ «КБ «Хрещатик»

Студенти факультету банківського бізнесу відвідали Тернопільське регіональне відділення ПАТ «КБ «Хрещатик»

Дата: 27-11-2015, 14:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти другого курсу факультету банківського бізнесу разом із викладачем кафедри банківської справи Прийдун Любов’ю Мирославівною, в рамках ознайомлення із майбутньою професією, відвідали  Тернопільське регіональне відділення ПАТ «КБ «Хрещатик», діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях.

Екскурсію Тернопільським регіональним відділенням ПАТ «КБ «Хрещатик» провів для студентів випускник факультету банківського бізнесу, заступник начальника відділу розвитку бізнесу Семанюк Тарас Григорович. Спершу Тарас Григорович детально охарактеризував роботу операційного залу банку та  по’яснив специфіку роботи кожної із чотирьох кас відділення. Після цього студенти мали змогу роздивитися муляжі злитків золота та срібла, а відтак і ознайомитися із специфікою надання депозитів у банківських металах. Також студенти відвідали картковий відділ, в якому працівники роз’яснили особливості відкриття та ведення карткових рахунків, охарактеризували види карточок, які емітує банківська установа. Після цього молодь відвідала індивідуальну кімнату для проведення переговорів та обслуговування клієнтів, а також зону обслуговування корпоративних клієнтів банку, де Тарас Григорович  розповів принципи роботи з клієнтами банку, роз’яснив яким чином приймаються та обробляються їх платіжні доручення, охарактеризував послуги, які надає банк юридичним особам, пояснив яким чином здійснюється відкриття рахунку тощо. Відповідаючи на численні запитання студентів, Тарас Григорович пояснив як формується валютний курс на день, відзначив переваги користування послугами банку, відзначив особливості роботи банківських працівників та можливості кар’єрного росту в банківській установі, проінформував про можливості проходження практики та працевлаштування в Тернопільському регіональному відділенні  ПАТ «КБ «Хрещатик». Цікавою для студентів стала й інформація щодо методики оцінювання результатів роботи працівників та системи їх винагородження за ефективне виконання посадових обов'язків.

За словами студентів, екскурсія до Тернопільського регіонального відділення ПАТ «КБ «Хрещатик» була для них надзвичайно цікавою та корисною, адже майбутні банкіри не лише отримали цікаву інформацію про діяльність банківської установи, а й мали можливість зустрітися та поспілкуватися із фахівцями банку, що дозволило їм сформувати уявлення про специфіку своєї майбутньої професії.