» » Львів розкрив свої урочі таємниці студентам ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Львів розкрив свої урочі таємниці студентам ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Дата: 27-11-2015, 12:15 | Автор:

    22 листопада студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина групи МЕНМФ-31 побували у Львові та надихнулись атмосферою цього автентичного міста-казки. Керуючись тезою: «Життя прекрасне, коли створюєш його сам», студенти 3 курсу разом із заступником директора інституту – керівником українсько-німецької факультет-програми ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина Рожко Аллою Олександрівною у неділю приїхали в осінній Львів – прекрасний і неповторний. Дійсний посол ФРН в Україні доктор Крістоф Вайль висловлюється про Львів так: «Кожного разу, коли я приїжджаю у це багатюще історією та культурою місто – моє серце розквітає. Мені не відомий жоден інший урбаністичний ансамбль, який був би схожий на Львів. Львів для мене є тим містом, яке у культурному, історичному плані представляє Центральну Європу».
    Львів не тільки зберігає таємниці минулого, він створює майбутнє. Якщо ви хоч раз відвідали це місто, ви обовязково повернетесь знову. Він приваблює ексклюзивом архітектури, атмосферою романтики, подихом історичності.
    Затишок та тепла атмосфера центральної частини міста створюється львівськими трамваями, костюмованими екскурсоводами, вуличними музикантами та, безумовно, ароматом кави й шоколаду.
    Емоційним завершенням подорожі стали відвідини Львівської національної опери ім. С.Крушельницької, де в програмі вечора була опера Жоржа Бізе «Кармен».
    Неповторні та барвисті враження залишаться зі студентами надовго, а також сприятимуть розширенню світогляду майбутніх економістів-міжародників.
Фотозвіт:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
   
                                                                                             Автор – студенти групи МЕНМФ-31 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина