» » Відбулося інтелектуальна вікторина «Україна в системі міжнародних фінансово-економічних відносин»

Відбулося інтелектуальна вікторина «Україна в системі міжнародних фінансово-економічних відносин»

Дата: 27-11-2015, 12:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах комплексу наукових заходів, присвячених пам’яті видатного українського вченого-економіста Сергія Ілліча Юрія, колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія організував інтелектуальну вікторину «Брейн-ринг» на тему: «Україна в системі міжнародних фінансово-економічних відносин».

У вікторині взяли участь команди студентів третього курсу факультету фінансів. За найкраще знання окресленої тематики змагалися чотири команди: «Фантастична десятка» (студенти групи Ф-31), «Фінансові акули» (студенти групи Ф-32), «Бомки» (студенти групи Ф-33), «Спеціалісти» (студенти групи Ф-34).

Модераторами  заходу виступили д.е.н., професор Кізима Т.О. та к.е.н., доцент Мокрицька А.Б.

Питання батлу стосувалися діяльності і співпраці України з Міжнародним Валютним Фондом, організаціями групи Світового банку, Світової організації торгівлі, групи з розробки фінансових заходів по відмиванню брудних грошей (ФАТФ) та іншими міжнародними фінансовими організаціями.

Під час брейн-рингу студенти виявили високий рівень обізнаності з обраної тематики, ерудованість, кмітливість, уміння працювати у команді. Загалом, під час проведення гри панувала весела та дружна атмосфера. Як гравці, так і організатори отримали велику кількість позитивних емоцій та вражень, що свідчить про доцільність проведення подібних заходів, де кожен охочий може випробувати свої знання, дізнатися про щось нове та цікаве, а також просто весело і з користю провести час.

Беззаперечними переможцями вікторини стали учасники команди «Фантастична десятка»: Бала О., Бліндер І., Горбатюк І., Грицишина І., Коваль О., Корпан В., Петрушка С., Світановська Х., Шимчишин Н., Федів Н.