» » Фінансисти завітали до Свалявського навчально-консультаційного центру

Фінансисти завітали до Свалявського навчально-консультаційного центру

Дата: 17-11-2015, 15:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно творчий колектив та адміністрація факультету фінансів повернулася із перлини Закарпаття – міста Свалява. Гостинно та щиро гостей зустрів Свалявський навчально-консультаційний центр, що функціонує на базі ТНЕУ.
                         
Фінансисти завітали до Сваляви в рамках реалізації профорієнтаційної роботи, що ведеться на факультеті. Для старшокурсників місцевих шкіл була організована зустріч з молодими та креативними студентами, на якій в режимі діалогу  можна було дізнатися про умови зарахування до ТНЕУ, культурно-мистецьке та громадське життя нашого університету. Завершився захід концертною програмою, яку підготував та охоче демонстрував актив факультету фінансів. Шквал оплесків, позитивні емоції та гарний настрій переповнювали актову залу філії.
 
Після спільної фотосесії на всіх присутніх в залі чекав товариський футбольний турнір, в якому брали участь 2 команди тернопільської делегації та 2 команди місцевих гравців. Після запеклих ігор та поєдинків почесне перше місце виборола команда господарів футбольного свята. Варто зазначити, що результат гри аж ніяк не вплинув на позитивний та запальний настрій фінансистів, адже у будь-якому змаганні головне не перемога, а командний дух, підтримка  та приємні враження.
 
Наступний ранок фінансисти розпочали із зарядки. Всі присутні залюбки виконували вправи різноманітної складності під ритмічний музичний супровід. Далі для першокурсників випала нагода відвідати тренінг-школу, яку для них підготував студентський актив та адміністрація факультету. В ході тренінгів були визначені сильні та слабкі сторони роботи студентського самоврядування на факультеті, запропоновані методи усунення знайдених недоліків, а також обговорено ідеї втілення нових проектів, які вже незабаром зможе оцінити кожен бажаючий.
 
Закінчився цей насичений день екскурсійним туром у м. Мукачево та м. Берегово.
 
Організатори поїздки висловлюють щиру подяку адміністрації Свалявського навчально-консультаційного центру за теплий прийом та незабутні миті, які фінансисти провели на Закарпатті.