У ТНЕУ – «Ніч в Університеті»

Дата: 17-11-2015, 15:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У ніч з 16 на 17 листопада 2015 року в Тернопільському національному економічному університеті вже вдруге відбувся проект «Ніч в Університеті» – змагання між командами факультетів, інститутів, коледжів ТНЕУ, організовані представниками Університетської Ради Студентів ТНЕУ.
 
Участь у конкурсі взяли 8 команд. Дійство розпочалося о 20.00 год. 16 листопада, а завершилося о 7.00 год. 17 листопада. Упродовж заходу студенти проявляли себе у таких змаганнях, як «Що? Де? Коли?», «Мафія», демонстрували відеопрезентації й танцювальні флешмоби. Родзинкою «Ночі в Університеті» став нічний квест територією студентського містечка ТНЕУ, який розпочався о 2 годині ночі та тривав близько трьох годин. Під час квесту учасники розв'язували задачі, грали в Дартс, займалися на спортивних тренажерах та виконували різні завдання. Також юнаки та дівчата складали зображення емблем своїх факультетів з пазлів. Перед оголошенням результатів капітани команд склали найбільший пазл – символ «Ночі в Університеті». За підсумками напруженої боротьби перемогу здобула команда факультету економіки та управління «Козир Піка» з результатом 83 бали. Друге місце посіла команда факультету фінансів «Фенікс», набравши 78 балів. Третє місце виборола команда юридичного факультету «Феміда», на рахунку яких – 69 балів.
 
Хочемо висловити подяку всім хто долучився до організації даного заходу, а саме ректору ТНЕУ Крисоватому Андрію Ігоровичу,  проректору з науково-педагогічної роботи Бричу Василю Ярославовичу та колективу відділу інформації та зв'язків з громадськістю ТНЕУ.