» » Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина у театрі!

Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина у театрі!

Дата: 3-11-2015, 11:42 | Автор:

  У Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина ТНЕУ велике значення надається виховній роботі, яку проводять наставники академічних груп зі студентами інституту. Адже шанобливе ставлення до студента, його усесторонній розвиток та формування гармонійно розвинутої  особистості є нашим пріоритетом.   В інституті для студентів організовуються різноманітні культурно-просвітницькі заходи.
Так, 29 жовтня 2015 року студенти першого курсу груп  МЕВ-11 і МІ-11, разом із академічним наставником  к.е.н., ст. викладачем кафедри міжнародних економічних відносин і міжнародної інформації Федоронько Н.І. та старшим лаборантом кафедри Кубінською М.І. відвідали Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Тараса Шевченка.
          Студенти переглянули ексцентричну комедію "Занадто одружений таксист". Комедію за сценарієм сучасного британського драматурга Рея Куні "Занадто одружений таксист" на тернопільській сцені поставив Микола Бажанов.  Це  –  його режисерський дебют, причому досить вдалий. У головних ролях: Андрій Малінович –  таксист Джон Сміт, Оксана Левків – Мері Сміт, Юлія Яблонська –  Барбара Сміт, Віталій Зубченко – Стенлі Поуні. Аплодували глядачі й іншим героям – сусіду-гею Боббі Франкліну (актор Роман Демчук) та інспекторам поліції – Портерхаусу (актор Ігор Наконечний) та Траутону (актор Віталій Луговий).
         Комедія про неймовірні курйози, які стаються з таксистом-казановою Джоном Смітом і його близькими. Адже вигадливий чоловік роками живе подвійним життям, відвідуючи за графіком двох дружин. Тож вони навіть не підозрюють про існування одна одної. Проте, одна травма голови перевертає з ніг на голову усе його життя. Важко переповідати всі його пригоди.
        Після перегляду студенти залишились щасливими та задоволеними, їх переповнювало море емоцій, море позитиву… Світ театру – це особлива емоційно-повчальна сфера нашого життя, яка заворожує глядачів і спонукає до подальшого зближення з мистецтвом. Який спектакль переглянемо наступного разу? Тепер настав час містично-феєричної опери. Львівська опера – наш наступний візит.
Фотозвіт: