Від серця до серця

Дата: 2-11-2015, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 жовтня 2015 року колектив та студенти факультету аграрної економіки і менеджменту ТНЕУ відвідали Петриківський обласний дитячий будинок-інтернат, що в селі Петриків Тернопільського району.
                         
Від щирого серця придбані подарунки для дітей, організовано виступ студентів-першокурсників, які брали участь у студентській лірі та студентів групи ЕДПРм-51, передані вкрай необхідні побутові речі, новорічні ялинки та солодощі для дітей дитячого будинку.
 
Діти радо зустріли гостей, які поділилися своїм теплом. Розваги, рухові ігри та виступ надали наснаги як дітям, так і всім присутнім у актовому залі.
 
Вихованці закладу щиро віддячили студентам своїми усмішками та гарним настроєм, а їхні педагоги висловили добрі слова подяки.
 
Лунав щирий сміх дітей, приємно було бачити їхні радісні обличчя та очі, щирі посмішки, зацікавленість. Хороший настрій супроводжував всіх присутніх. Студенти радісно спілкувалися з дітьми. Дітки були у захваті від приємно проведеного часу і запрошували відвідати їх знову! Після виступу та подарунків, діти будинку-інтернату продемонстрували свої таланти у вигляді танцю та виконанні пісень.
 
Професорсько-викладацький колектив та студенти ФАЕМ пообіцяли частіше навідуватися та всіляко допомагати дитячому будинку і надалі, зокрема, наступний візит планується 3 листопада цього року.
 
Участь у даному заході сприяє вихованню у майбутніх економістів та менеджерів гуманного ставлення до оточуючих людей, почуття милосердя та доброти до тих, хто потребує тепла Вашої руки.
 
Важливо не забувати про такі місця і знаходити час, аби поділитися своєю ніжністю з тими, хто її дійсно потребує та очікує. Проведена зустріч наводить на думку, що добро потрібно робити за покликанням свого серця і з відкритою душею. Тільки в цьому випадку усі отримають взаємне моральне задоволення, почуття безкорисливої любові, людяності, що вкрай важливо в нашому меркантильному та часом жорстокому суспільстві.
 
Факультет аграрної економіки та менеджменту просить усі факультети долучитися до даної акції.