» » Студенти ФОА побували у Тернопільському історико-меморіальному музеї політичних в’язнів

Студенти ФОА побували у Тернопільському історико-меморіальному музеї політичних в’язнів

Дата: 2-11-2015, 12:49 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 30 жовтня 2015 року студенти факультету обліку і аудиту ТНЕУ побували на екскурсії в Тернопільському історико-меморіальному музеї політичних в’язнів, яку провів старший науковий співробітник музею, політв’язень і громадсько-політичний діяч Ігор Андрійович Олещук. 
                                       
Хочемо висловити подяку Ігорю Андрійовичу, котрий цікаво і безпосередньо розповів студентам ФОА про великі трагедії українців, які стільки пережили до омріяної незалежності.
 
Студенти факультету обліку і аудиту детально проаналізували екскурсію, зрозуміти для себе істину, що світле майбутнє потрібно вибороти, і воно аж ніяк не встелене барвінком та рястом, бо рясно скроплене кров’ю найкращих синів і доньок України, котрі не боялися смерті і часто вступали у нерівний бій для того, щоб майбутнє покоління жило у вільній Україні.

Нам є ким пишатись, адже УПА, минулі та новітні Герої України своїм життям робили все можливе, щоб наблизити до нас ту Україну, яку кожен з нас бажає бачити. Хоча й досі в Україні неспокійно, але віримо, що прийде час і зійде над Україною сонце правди, свободи і щасливої долі!