» » Запрошуємо на день відкритих дверей ЮФ!

Запрошуємо на день відкритих дверей ЮФ!

Дата: 30-10-2015, 11:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Повідомляємо, що  14 листопада 2015 року відбудеться день відкритих дверей юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету. Чекаємо усіх бажаючих об 11.00 год. за адресою: вул. Микулинецька, 46а, м. Тернопіль. 
 
Юридичний факультет випускає бакалаврів за такими напрямками:
 
– право;
– документознавство та інформаційна діяльність;
– соціальна робота;
– психологія.
 
При факультеті діє магістратура за напрямками:
 
– «Правознавство»,
– «Інтелектуальна власність»,
– «Фінансово-економічна безпека»,
– «Документознавтво та інформаційна діяльність»,
– «Соціальна робота»,
– «Управління соціальним закладом»,
– «Педагогіка вищої школи».
 
Навчальний процес на факультеті забезпечують 9 кафедр: теорії та історії держави і права; конституційного, адміністративного та фінансового права; цивільного права і процесу; кримінального права та процесу; міжнародного права та європейської інтеграції; фінансово-економічної безпеки; психології та соціальної роботи; психологічних та педагогічних дисциплін; документознавства, інформаційної діяльності та українознавства.
 
При факультеті діє Школа польського та європейського права, яка є спільним польсько-українським проектом, основними формами діяльності в якому є проведення спільних наукових заходів. Студенти, які мають найвищий рейтинговий бал, отримують стипендію на річне навчання у Ягеллонського університеті або проходження місячного стажування.
 
При факультеті функціонує юридична клініка, у якій студенти підвищують свій професійний рівень, здобувають практичні навички роботи юриста, надаючи безкоштовні юридичні консультації громадянам.
 
З цього року на факультеті діє Школа ділової комунікації, яка сприяє розвитку комунікативної компетенції студентів.
 
Студенти поєднують навчання з активною участю в громадській діяльності, художній самодіяльності. Команди ЮФ є неодноразовими переможцями конкурсів в ТНЕУ.
 
На базі ЮФ діє Центр підготовки офіцерів запасу, який здійснює підготовку фахівців для проходження військової служби за контрактом.
 
Запорукою успішності наших студентів, їх активності в громадському житті є атмосфера, що панує в стінах факультету – атмосфера дружної родини.