» » Відбувся тренінг «Тайм менеджмент: мистецтво продуктивності без стресу»

Відбувся тренінг «Тайм менеджмент: мистецтво продуктивності без стресу»

Дата: 29-10-2015, 10:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти третього курсу факультету фінансів спробували свої сили в якості професійних тренерів, організувавши тренінг на тему: «Тайм менеджмент: мистецтво продуктивності без стресу» для своїх колег із групи ФМО-32. 

Тренінг організований у рамках вивчення дисципліни «Основи менеджменту» за ініціативи к.е.н., викладача кафедри міжнародного бізнесу і туризму Продан І.О.

Захід розпочався зі знайомства та привітання учасників. Під час заняття тренери Шандрук Ілона, Плюта Тетяна та Мартинюк Марина представили методику правильної та раціональної організації власного часу. Для цього вони використали різні методи планування досягнення цілей, техніки культивування корисних звичок, індивідуальний психологічний аналіз та принципи ефективного очікування.

У ході тренінгу студенти опанували навички використання власного вільного часу, оволодіти прийомами досягнення особистих результатів у поєднанні з професійним навчанням.

Виконання завдань та спостереження за учасниками викликали у присутніх жвавий інтерес і спонукали до  дискусії. Усі бажаючі  мали змогу проявити себе та поділитися знаннями з ровесниками.
 
Усі учасники тренінгу були задоволені, адже навики раціонального використання часу є актуальними та корисними для молоді і, безперечно, знадобляться майбутнім менеджерам та керівникам.