» » Студенти ФББ і ФФ взяли участь у тренінгу

Студенти ФББ і ФФ взяли участь у тренінгу

Дата: 26-10-2015, 11:55 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 У Тернопільському національному економічному університеті відбувся тренінг, гостем якого стала громадський діяч, керівник просвітницьких проектів МГО «Єднання» Галина Дричик. Під час заходу учасники обговорили стосунки молодих людей, які мають опиратися на моральне, духовне та фізичне здоров’я, а також передбачати гармонійний розвиток особистості, у якому духовна складова мала би бути на першому місці. 

 

«Якщо в людини позитивний психоемоційний стан, вона сповідує моральні цінності, вболіває за здорові сімейні стосунки, тоді вона буде здоровою й успішною», – зауважила тренер.

 

У тренінгу взяли участь студенти факультету банківського бізнесу та факультету фінансів, які були не тільки активними слухачами, але й активними учасниками обговорення.

 

Надзвичайно важливими для молодого покоління є такі пізнавальні тренінги, бо вони допомагають у подальшому розвитку особистості, а також дозволять запобігти багатьом помилкам, з якими стикається студент, який намагається утвердити себе як особистість і бути розумним та свідомим будівником України!