Вітання з Днем молоді

Дата: 27-06-2015, 20:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 День молоді – свято нашої нації. Адже молоде серце українського народу – гаряче, відважне, вірне своїй землі. Українська юнь заслуговує поваги, адже вона – генератор ідей, вогонь творчості, рушійна сила розвитку країни.

 

На долю сучасного молодого покоління припало чимало випробувань. Наші юнаки й дівчата безстрашно стали на оборону країни у протистоянні з підступним, жорстоким ворогом, гартуючи волю до перемоги, подаючи приклад патріотизму та волелюбності для усього світу, демонструючи силу до змін суспільства, час яких уже настав.

 

Саме молода формація, пропагуючи нестандартне мислення, будучи ядром пасіонарності нації, відкриває нові горизонти та перспективи розвитку успішної, правової, мирної України.

 

Також приємно відзначити, що упевнено заявляють про себе на міжнародній арені молоді українські науковці, репрезентуючи, свого роду, інтелектуальний бренд. Сьогодні одним із важливих завдань нашої держави є створення умов для всебічного розвитку та повноцінної реалізації освітнього потенціалу молодих людей.

 

Дорога молоде! Бажаю Вам свідомого та відповідального підходу до життя, не згаяти час та використати добрий шанс, який дає доля. Зичу непохитної віри, наполегливості, упевненості та наснаги для здійснення вагомої місії у розбудові Батьківщини!

 

 

 

Ректор 

Тернопільського національного

економічного університету                                                                                       А.І. Крисоватий