» » Робоча зустріч з комендантами гуртожитків та навчальних корпусів

Робоча зустріч з комендантами гуртожитків та навчальних корпусів

Дата: 24-06-2015, 14:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася робоча зустріч ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого з комендантами корпусів та гуртожитків вищого навчального закладу.

 

Під час зустрічі обговорювалися питання ремонтно-будівельних робіт, покращення матеріально-технічної бази житлових приміщень навчального закладу, контролю перебування сторонніх осіб у гуртожитках, дотримання студентами правил внутрішнього розпорядку та відповідальності за порушення.

 

Під час наради заслухали звіт комендантів про виконану роботу та проблеми, які виникають.

 

Одним з найважливіших завдань, розглянутих на зустрічі, було визначено підвищення ролі студентства в організації співпраці між деканатами, комендантами та студентами.

 

Ректор підкреслив, що співпраця зі студентським самоврядуванням в ТНЕУ є важливим елементом удосконалення навчально-виховної роботи. Молоді люди повинні допомагати у вирішенні питань поселення та проживання у гуртожитках.

 

Також у ході роботи розглянули та затвердили низку пропозицій щодо розвитку благоустрою студмістечка, покращення комфортних умов проживання та можливості залучення представників студентського активу реалізації намічених завдань.

 

Проректор з питань соціально-економічного розвитку Василь Ярославович Булавинець подякував ректору за конструктивний діалог та реальні кроки співпраці.

 

Звертаючись до комендантів, ректор зазначив: «Незважаючи на важкі умови сьогодення ми зробимо усе, щоб студенти нашого вищого навчального закладу проживати й навчалися в комфортних умовах і відчули турботу про себе. Адже студент – господар університету, який має великі права, але й не менші обов’язки. Тільки від нас залежить яким буде університет завтра».