» » У Єреванському навчально-науковому інституті ТНЕУ побував Міністр освіти і науки України Сергій Квіт

У Єреванському навчально-науковому інституті ТНЕУ побував Міністр освіти і науки України Сергій Квіт

Дата: 24-06-2015, 14:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Знання – це ключ до пізнання життя, який людина отримує у процесі навчання. Роки проведені у вищому навчальному закладі дають можливість сформуватися юнакам і дівчатам як особистостям, отримати якісні сучасні знань, який стануть міцним підґрунтям професійної діяльності. Візитною карткою вищого навчального закладу є студенти та випускники, які створюють імідж університету й держави. 

 

 

Єреванський науково-навчальний інститут Тернопільського національного економічного університету заснований у 2001 році. За роки існування досягнуто чимало – створені необхідні умови для ефективної організації навчального процесу: обладнані сучасні аудиторії, оснащені комп'ютерною технікою, а найголовніше – створено атмосферу наукового пошуку й пізнання. Висококваліфікований професорсько-викладацький колектив інституту зумів розвинути український освітній осередок закордоном. За цей короткий час існування закладу тут побували два Міністри освіти і науки та Міністри закордонних справ України. Ознайомившись з діяльністю Єреванського інституту вони переконалися, що цей вищий навчальний заклад – український бренд у Вірменії.

 

[media=https://youtu.be/RxuG9XkoY3U]

 

Нещодавно Єреванський навчально-науковий інститут ТНЕУ з робочим візитом відвідав Міністр освіти і науки України Сергій Квіт. «Ваш інститут – це філіал одного з найкращих українських університетів. Контакти між нашими університетами, міністерствами, студентські обміни та співпраця викладачів – так звана «народна» дипломатія – зміцнює та розширює співпрацю між навчальними закладами Вірменії та України і між нашими народами загалом. Бажаю, щоб інститут і надалі успішно розвивався та став гарним прикладом для інших. Зі свого боку, спільно з українським посольством, ми будемо сприяти розвитку  цієї освітньої ініціативи»,– зазначив Міністр.

 

Відзначивши важливість та актуальність роботи, що здійснюється навчальним закладом, Сергій Квіт вручив Єреванському навчально-науковому інституту Тернопільського національного економічного університету подяку МОН України за активне впровадження нових освітніх стандартів, підготовку майбутніх науковців та вагомий внесок у зміцнення міжнародного співробітництва в галузі освіти та науки. Окрім того, персональну грамоту за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного науково-технічного співробітництва та розвиток освіти і науки України з рук міністра отримав директор Єреванської філії ТНЕУ к.е.н., доцент Саак Меружанович Гудратян.  Також особистою грамотою Міністерства освіти і науки України відзначили викладача українського ділового мовлення та літератури Мірзоян Надію Панфілівну.

 

Саак Меружанович Гудратян від імені інституту подякував Міністру освіти і науки України Сергію Мироновичу Квіту за візит і зауважив: «Ми завжди відчуваємо підтримку Міністерства освіти і науки України, також вдячні за сприяння Міністерству освіти і науки Вірменії та, особливо, нашій  альма-матер – Тернопільському національному економічному університету. Пишаємося своїми випускниками, які відомі не лише на рідних землях, а й у Європі та світі. Запрошуємо абітурієнтів до нашого престижного навчального закладу».