» » День відкритих дверей факультету фінансів

День відкритих дверей факультету фінансів

Дата: 16-03-2015, 17:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У неділю, 15 березня 2015 року, на факультеті фінансів відбувся День відкритих дверей, на який завітали як учні загальноосвітніх шкіл міста, так і студенти коледжів Тернополя. Приємно відзначити, що нашими гостями також були студенти Хмельницького торгово-економічного коледжу.

 

Фінансисти провели для гостей екскурсію студентським містечком університету, а також розповіли про переваги навчання на факультеті фінансів. Упродовж Дня відкритих дверей всі бажаючі мали змогу оглянули навчальні аудиторії та комп’ютерні  лабораторії. Про нові Правила прийому до вищого навчального закладу розповів відповідальний секретар ТНЕУ Возьний Казимир Зіновійович, який надав вичерпні роз’яснення стосовно нового закону України «Про вищу освіту», Також гості поспілкувалися із завідувачами випускових кафедр факультету.

 

Про студентське життя за межами навчальних аудиторій розповіли активісти факультету: голова студентського самоврядування Василь Воробець та голова культурно-мистецької комісії Надія Сенетела. Вони продемонстрували яскраву  презентацію незабутніх моментів із робочих буднів фінансистів. На підтвердження своїх слів творчі колективи факультету презентували свої найцікавіші концертні номери.

 

Захід завершився прогулянкою по місту, під час якої гості мали змогу ознайомитися з мальовничими куточками Тернополя та зробити фото на згадку.

 

Адміністрація ФФ щиро вдячна за теплу атмосферу усім, хто був гостем на Дні відкритих дверей.