» » Всеукраїнський інформаційний день «Програма Еразмус+ для вищої освіти»

Всеукраїнський інформаційний день «Програма Еразмус+ для вищої освіти»

Дата: 12-12-2014, 09:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев'ятого грудня 2014 року в м. Тернопіль відбувся Всеукраїнський інформаційний день «Програма Еразмус+ для вищої освіти». Захід організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні у співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури та Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського. 

 

Також у заході взяли участь представники ТНЕУ: проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність), кандидат технічних наук, доцент Олег Петрович Адамів, завідувач кафедри економічної теорії доктор економічних наук, професор Віктор Валерійович Козюк, директор Науково-дослідного інституту інноваційного розвитку та державотворення, доктор економічних наук Олександр Володимирович Длугопольський.

 

У рамках Інформаційного дня було представлено:

– загальний огляд програми та напрями Еразмус + у сфері вищої освіти;

– правила та умови участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах програми за напрямами: «навчальна мобільність», «розвиток потенціалу вищої освіти» (колишня програма Темпус), «Жан Моне»;

– кращий досвід найбільш успішних проектів Темпус, що може бути застосований для підготовки проектів Еразмус+.