» » Звіт про проведення ІІ кубку ТНЕУ серед збірних команд віддалених підрозділів університету

Звіт про проведення ІІ кубку ТНЕУ серед збірних команд віддалених підрозділів університету

Дата: 11-12-2014, 11:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 28-29 листопада 2014 року під патронатом ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Ігоровича Крисоватого й за сприяння Тернопільського обласного відділення НОК України відбувся ІІ кубок ТНЕУ серед збірних команд віддалених підрозділів вищого навчального закладу. 

 

У спортивному заході взяли участь команди Вінницького науково-навчального інституту економіки, Івано-Франківського науково-навчального інституту менеджменту, Нововолинського факультету та Чортківського інституту підприємництва та бізнесу. Змагання проводились з таких видів спорту: баскетбол 3х3 серед юнаків та дівчат, настільного тенісу серед юнаків та дівчат, шахів серед юнаків та дівчат та міні-футболу серед юнаків. Загальна кількість учасників – 94 чоловіки, з них юнаків – 67, дівчат – 27.

 

В особистому заліку у змаганнях з настільного тенісу серед дівчат переможцем та призерами стали: Останіна Наталя (Чортків), Ільків Марія (Нововолинськ), Капустинська Олена (Вінниця). В особистому заліку у змаганнях з настільного тенісу серед юнаків переможцем та призерами стали: Сльозка Віктор (Нововолинськ), Літвінов Олег (Вінниця), Салітринський Ігор (Чортків). У командному заліку у змаганнях з настільного тенісу переможцем стала команда Нововолинського факультету, друге місце завоювала команда Чортківського інституту підприємництва та бізнесу, третє місце посіла команда Вінницького науково-навчального інституту економіки.

 

В особистому заліку у змаганнях з шахів серед дівчат переможцем та призерами стали: Ільків Марія (Нововолинськ), Костинчук Ірина (Вінниця), Явна Оксана (Чортків).

 

В особистому заліку у змаганнях з шахів серед юнаків переможцем став Кизицький Марк (Нововолинськ), друге місце завоював Мухомор Євген (Вінниця), третє місце розділили Шумей Андрій (Івано-Франківськ) та Лісовський Богдан (Чортків).

 

В командному заліку у змаганнях з шахів переможцем стала команда Нововолинського факультету, друге місце за командою Вінницького науково-навчального інституту економіки, третє місце здобула команда Чортківського інституту підприємництва та бізнесу.

 

У змаганнях з баскетболу 3х3 серед дівчат I місце завоювала команда Чортківського інституту підприємництва та бізнесу, II місце посіла команда Нововолинського факультету, III місце здобула команда Івано-Франківського науково-навчального інституту менеджменту.

        

У змаганнях з баскетболу 3х3 серед юнаків перше місце завоювала команда Вінницького науково-навчального інституту економіки, друге місце посіла команда Нововолинського факультету, третє місце – команда Івано-Франківського науково-навчального інституту менеджменту.

        

У змаганнях з міні-футболу серед юнаків перше місце здобула команда Вінницького науково-навчального інституту економіки, друге місце – команда Нововолинського факультету, третє місце – команда Івано-Франківського науково-навчального інституту менеджменту.

        

У загальнокомандному заліку місця розподілились таким чином:

 

1 місце – Нововолинський факультет;

2 місце – Вінницький інститут економіки;

3 місце – Чортківський інститут підприємництва та бізнесу;

4 місце – Івано-Франківський інститут менеджменту.