«Повір у себе»

Дата: 9-12-2014, 10:27 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Днями у стінах ТНЕУ пройшов ХХ, ювілейний, фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе». Яскраво прибрана сцена, цікаві різножанрові номери та постановки, барвисті костюми та сюрпризи дарували всім присутнім позитивні емоції і радість свята.

 

Учасники творчих колективів ТНЕУ у костюмах казкових героїв зустрічали та проводили учасників свята до зали.

        

Щирими побажаннями та подарунками привітали учасників ювілейного дійства  заступник голови Тернопільської обласної  державної  адміністрації Леонід Олексійович  Бицюра та заступник голови Тернопільської  обласної ради Олег  Володимирович Боберський.

 

Організатори фестивалю зі сцени виголосили подяку за сприяння у проведенні фестивалю ректору  Тернопільського національного економічного університету, професору Андрію Ігоровичу Крисоватому .  Студенти нашого університету зібрали та вручили чудові м’які іграшки всім дітям, присутнім у залі ТНЕУ, які з’їхались з усіх районів області.

 

Теплими оплесками на святковій сцені вітали гостей фестивалю учасники творчих колективів нашого університету — гурт «Кралечки» та модерн-балет «Птаха щастя» народної студії сучасної хореографії  «Т.А.Н.Го».

 

Всі учасники фестивалю отримали подарунки від організаторів, Тернопільського обласного центру соціальних  служб для сім’ї, дітей і молоді, спонсорів та меценатів.