» » Презентація кафедри міжнародного бізнесу та туризму абітурієнтам

Презентація кафедри міжнародного бізнесу та туризму абітурієнтам

Дата: 6-12-2014, 13:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Менеджмент, який не прагне до оновлення – приречений на поразку», – під таким гаслом третього грудня відбулося знайомство абітурієнтів із напрямами роботи кафедри міжнародного бізнесу і туризму ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина.

 

В. о. завідувача кафедри, к.е.н., доцент Анатолій Михайлович Тибінь розповів про особливості організації навчального процесу, міжнародні програми, що діють в інституті, досягнення професорсько-викладацького колективу та успіхи студентів.

 

Святослав Васильович Питель, заступник відповідального секретаря приймальної комісії, ознайомив гостей з новими Правилами прийому та умовами цьогорічної вступної кампанії. У своїй доповіді він також звернув увагу на конкурсні предмети сертифікатів ЗНО, а також відповів на усі поставлені запитання.

 

К.е.н., ст. викладач Марина Борисівна Нагара зазначила, що колектив кафедри міжнародного бізнесу і туризму систематично проводить міжнародні наукові конференції та круглі столи за участю не лише провідних вчених, але й успішних бізнесменів-практиків. Це дає можливість сумлінним студентам  імплементувати свої розробки у роботу відомих компаній, а у майбутньому – бути успішно працевлаштованими.

 

Студенти групи МАУБ-31 Юлія Луців  і Ростислав Вітяк поділилися із гостями враженнями від навчання, дозвілля, участі у міжнародній програмі «Work and Travel». Після презентації роботи кафедри абітурієнти мали можливість оглянути навчальні аудиторії, бібліотеку електронних ресурсів, музей історії університету. У затишній дружній атмосфері гості поспілкуватись із викладачами кафедри.

 

Проведений захід довів абітурієнтам, що навчатись у Тернопільському національному економічному  університеті престижно та перспективно!