» » Колектив факультету фінансів побував у місті Свалява

Колектив факультету фінансів побував у місті Свалява

Дата: 3-12-2014, 13:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Він, вона, вони і я  – на фінансах ВСІ сім’я», – під таким теплим гаслом дружня факультетська  родина фінансистів провела свій вікенд у період з 28 по 30 листопада, адже не лише відмінне навчання, а й яскраве дозвілля є пріоритетними напрямками навчально-виховної роботи на факультеті.

        

З метою профорієнтаційної роботи професорсько-викладацький колектив, студентський актив, а також   першокурсники факультету фінансів відвідали перлину Закарпаття – м. Свалява.

        

Креативну команду ФФ радо зустрів колектив Свалявської філії ТНЕУ,  на базі якого адміністрація та  студенти провели ряд заходів, спрямованих  на підвищення інтересу до Тернопільського національного економічного університету та факультету зокрема.

        

Декан ФФ, кандидат економічних наук, доцент  Андрій Ярославович Кізима  розповів випускникам шкіл про те, чим живе факультет, а також про перспективи обраної спеціальності «Фінанси і кредит».

        

Заступник декана  Андрій Юрійович Дерлиця акцентував увагу абітурієнтів на цьогорічних умовах вступу до ВНЗ.

        

Родзинкою заходу став виступ творчого колективу факультету фінансів.

 

Другий день поїздки запам’ятався фінансистам рядом товариських матчів з міні-футболу, які відбувалися між студентами і викладачами факультету, а також адміністрацією Свалявського навчально-консультаційного центру. Перемогу у турнірі здобула команда професорсько-викладацького колективу факультету фінансів. Гарячою та запальною була підтримка вболівальників.

 

Закінчилась подорож екскурсією в Мукачівський замок та купанням у термальних басейнах міста Берегово.