Поезія покликала на свято

Дата: 12-11-2014, 11:53 | Автор: Відділ гуманітарної освіти і виховання

 11 листопада в університетській світлиці з ініціативи УРС та відділу гуманітарної освіти та виховання відбувся поетичний конкурс «На теренах ТНЕУ». Кожен з учасників конкурсу прочитав дві власні поезії: одна з них була присвячена темі «Україна», інша – на вільну тему. Приємно, що студенти нашого університету надзвичайно переймаються сучасними доленосними подіями, що випали на долю Батьківщини, а також вносять свою лепту у її розвиток та процвітання. Віршовані рядки були глибоко пережиті та усвідомлені кожним із конкурсантів, а посмішка на їхніх обличчях засвідчила, що усе в нас буде добре, і ми неодмінно переможемо ворога.

 

Як і в кожному змаганні, повинні бути переможці, а ними стали: Андрій Бураков (ФКІТ) – І місце, Оксана Гупало (ННІМЕВ ім. Б. Гаврилишина) – ІІ місце, Вікторія Плюта (ФЕУ) – ІІІ місце.

 

Бажаємо переможцям подальших звершень на ниві красного письменства, дякуємо за таланти, а конкурсу – бути, тому наступного року чекаємо нових підкорювачів вершини, що так гарно зветься СЛОВОМ.