» » Учасники СНТ «Прометеї менеджменту» обрали нового голову!

Учасники СНТ «Прометеї менеджменту» обрали нового голову!

Дата: 27-10-2014, 15:33 | Автор: Вітяк Ростислав, студент групи МАУБ-31

 Девізом студентського наукового товариства кафедри міжнародного бізнесу і туризму «Прометеї менеджменту» є вислів: «Менеджмент, який не прагне до оновлення, приречений на поразку». Тому, 24 жовтня 2014 року на розширеному засіданні студентського наукового товариства відбулись вибори нового голови. Почесними гостями зустрічі були в.о. завідувача кафедри міжнародного бізнесу і туризму, к.е.н., доцент А.М. Тибінь, заступник директора ННІМЕВ ім. Б. Д Гаврилишина к.е.н., доцент Б.А. Камінський, координатор діяльності СНТ, к.е.н., ст. викладач М.Б. Нагара, викладач У.В. Ткач, голова СНТ кафедри Т. Мацько.

 

Засідання наукового товариства  розпочалось із вітального слова Анатолія Михайловича Тибіня, який наголосив на важливості наукових розробок в сфері міжнародного бізнесу та менеджменту, що сприятиме успішній діяльності підприємств в сучасних умовах конкурентної боротьби.

 

Богдан Адамович Камінський розповів про перспективи участі студентів та викладачів у міжнародних проектах та грантах, що дають можливість відстояти власну позицію на міжнародній науковій арені.

 

Марина Борисівна Нагара додала, що співпрацювати з іноземними навчальними закладами неможливо без вільного володіння іноземними мовами. Тому наголосила: «Знання іноземної мови  – це «віза» у міжнародну наукову спільноту».

 

Уляна Володимирівна Ткач зауважила, що наукові здібності у студентів потрібно розвивати постійно, починаючи з першого курсу навчання. 

 

Мацько Тетяна, студентка групи МЗЕДзм-51 розповіла про роботу СНТ «Прометеї менеджменту» у 2013-2014 рр. За ініціативи студентського наукового товариства були проведені такі заходи: круглий стіл «Податковий менеджмент і підприємництво – гармонійна єдність чи боротьба  протилежностей», екскурсія в Головне управління міндоходів у Тернопільській області, тренінги «Секрет успіху депутата Тернопільської міської ради Олега Напори» та «Успішний бізнес-план» (за участю власника НК «Алюр» Богдана Цупера).

 

Новим головою СНТ «Прометеї менеджменту» було обрано студентку групи МАУБ-31, Луців Юлію, яка розповіла про перспективи розвитку товариства, окреслила план науково-пізнавальних заходів на 2014-21015 н.р.

 

Керівництво інституту ННІМЕВ, кафедри міжнародного бізнесу і туризму, учасники СНТ «Прометеї менеджменту» щиро вітають Юлію із новою посадою та бажають творчого натхнення, рішучості і нових здобутків!