» » З Днем фізичної культури та спорту!

З Днем фізичної культури та спорту!

Дата: 13-09-2014, 12:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановна університетська родино! Щиро вітаю усіх студентів, викладачів, працівників, спортсменів, тренерів, фахівців, ветеранів, шанувальників фізкультури та спорту!

 

Тернопільський національний економічний університет має славні традиції. Саме заняття фізкультурою та спортом формують у молодих людей впевненість у своїх силах, допомагають досягнути поставленої мети, відчути тріумф перемоги. Пишаюся, що на теренах України й закордоном своїми здобутками прославляють Тернопільський національний економічний університет наші студенти, фізична міць та майстерність яких поєднуються з патріотизмом та любов’ю до рідного краю.

 

Сьогодні наш вищий навчальний заклад розвивається, росте, збагачується досвідом та виховує чемпіонів. Вагомі результати спортсменів стають гідним прикладом для молоді. Сподіваюся, що фізкультура та спорт стануть вагомим підґрунтям для професійного росту студентів, викладачів, працівників. 

 

Щиро зичу нових добрих справ й ініціатив. Нехай Ваші зусилля будуть спрямовані на вдосконалення професійної майстерності й підкорення нових спортивних і життєвих висот.

 

Попереду – нові горизонти! Щиро бажаю всім міцного здоров’я, бадьорості духу, впевненості у своїх силах, нових досягнень та перемог в ім’я українського народу.

 

Ректор ТНЕУ А. І. Крисоватий