» » Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю «Державна служба»

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю «Державна служба»

Дата: 15-09-2014, 12:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 12 вересня 2014 року в Тернопільському національному економічному університеті вирує урочистий і святковий настрій, адже відбулося вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю «Державна служба». До заходу долучилися міський голова Сергій Віталійович Надал та заступник голови Тернопільської ОДА Леонід Олексійович Бицюра.

 

Ректор ТНЕУ привітав магістрів, професорсько-викладацький колектив та гостей. Висловив надію, що знання, здобуті студентами, допоможуть реалізувати себе у служінні державі: «Бажаю, щоб Ви працювали в незалежній Україні, де панують мир та спокій». Також Андрій Ігорович Крисоватий  неодноразово наголосив на важливості обраного фаху. Адже за версією газети «Коментарі» наш університет увійшов до десятки кращих вищих навчальних закладів, де надають освітні послуги за спеціальністю «Державна служба».

 

З привітанням звернувся до випускників Л.О. Бицюра: «Україна потребує спеціалістів, які діють на благо держави та відповідають запитам суспільства. Такі люди повинні вміти приймати швидкі й ефективні рішення. ТНЕУ – це саме той вищий навчальний заклад, який готує фахівців високої якості».

 

Міський голова С.В. Надал зазначив: «Сьогодні – особливий день. У час глобальних змін перед Вами відкриваються нові можливості. Однак, пам’ятайте, що навчання не закінчується. Далі Вас буде навчати життя і люди, яких ви зустрічатимете». Сергій Віталійович подякував викладачам за наполегливу працю, побажав успіхів та мирного небо над головою.

 

Декан факультету державного управління, кандидат економічних наук, доцент Олег Тимофійович Іващук, який організовував захід, запросив до слова керівників магістерських програм. Вони виступили із словами вітань для випускників, побажали кар’єрного росту, успіхів, самореалізації та здоров’я. «Ми раді, що Ви обрали цю дорогу і далі її продовжуєте. Бажаємо досягнути тих висот, заради яких Ви навчалися».

 

Перед отриманням дипломів випускники висловили вдячність професорсько-викладацькому колективові ТНЕУ, привітали із святом і побажали творчої наснаги та професійних успіхів. «У вищого навчального закладу, який випускає таких спеціалістів неодмінно повинно бути велике майбутнє!»

 

Захід закінчився, безпосередньо, урочистим врученням дипломів випускникам. Магістри отримували документи про освіту від ректора – А.І. Крисоватого, міського голови – С.В. Надала та за заступника голови Тернопільської ОДА – Л.О. Бицюри. 

 

Тернопільський національний економічний університет вкотре відкрив двері перед висококваліфікованими фахівцями, які будуватимуть майбутнє держави, діятимуть в інтересах суспільства і гордо нестимуть звання випускника ТНЕУ!