» » Стипендії Chevening на навчання у Великобританії

Стипендії Chevening на навчання у Великобританії

Дата: 15-08-2014, 10:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Посольство Великої Британіїї оголосило про початок конкурсу на отримання стипендії британського уряду Чівнінг (CHEVENING) на 2015/2016 навчальний рік.

 

Британські урядові стипендії Чівнінг (Chevening Scholarships) є одними з найпрестижнішіх нагород для навчання в Сполученому Королівстві.

 

Більшість ґрантів британської урядової стипендіальної програми Чівнінг покриває:

 

- плату за рік навчання на рівні "магістра" в університеті, який обирає кандидат;

- витрати на проживання (фіксована сума на одну людину);

- авіапереліт в обидві сторони в економ-класі;

- деякі додаткові виплати.

 

Окрім навчання за обраною програмою, стипендії Chevening дають учасникам чудову можливість спілкування зі своїми ровесниками й однодумцями в унікальній академічній атмосфері Великої Британії.

 

Ці стипендії пропонуються для молодих лідерів України, тих, хто має потенціал в майбутньому впливати на прийняття рішень у державі та формувати громадську думку.

 

Більшість стипендій Chevening розрахована на післядипломні магістерські програми (на здобуття ступенів MSc, MA, LLM) тривалістю до 12 місяців, але можливо також обрати менш тривалу дослідницьку програму строком від 3 місяців.

 

Успішні кандидати визначаються шляхом ретельного конкурсного відбору. Кандидатів оцінюють за лідерськими якостями, професійними досягненнями, кваліфікаціями (академічними та професійними) та володінням англійською. Перевага надається амбітним та енергійним кандидатам, які мають лідерський потенціал та намір впроваджувати зміни і робити внесок в організаційний розвиток.

 

Кандидати повинні надати три варіанти курсів, які вони бажають вивчати в університетах Великої Британії.

 

Отримати більше інформації та подати заявку (крайній термін 15 листопада) можна на сайті Chevening.org.

 

За матеріалами osvita.ua