» » Акція неперервного читання творів Т.Г. Шевченка

Акція неперервного читання творів Т.Г. Шевченка

Дата: 5-03-2014, 14:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Шановна аудиторія! Студенти та викладачі нашого університету! У ці дні ми відзначаємо 200-річчя великого українського поета, письменника, драматурга, художника, громадського та політичного діяча, українця з великої літери Тараса Григоровича Шевченка, який своєю творчістю прославив Україну.

 

Слова геніального пророка, які він написав більше двох століть тому, не втратили своєї актуальності. Він зумів повернути нам свою національну гідність і необхідність боротися за відновлення незалежної Української держави. Кобзар своє історичне завдання бачив у духовному відродженні українського народу, а це є можливим лише через збереження пам'яті та української мови. Тільки за цієї умови існує нація, зберігається українська держава. 

 

Запрошуємо Вас 6 березня 2014 року о 9.00 годині долучитися до акції неперервного читання творів поета. Взявши "Кобзар" у руки приєднуємось до марафону. Вшануймо пам'ять Великого сина українського народу! Місце зустрічі – хол центрального корпусу Тернопільського національного економічного університету.