» » Студенти кафедри менеджменту переконались, що бізнес – це поєднання війни і спорту.

Студенти кафедри менеджменту переконались, що бізнес – це поєднання війни і спорту.

Дата: 20-12-2013, 16:17 | Автор: Слебедюк Лілія, староста групи МЗЕДс-51

Побувавши на тренінгу лідерства в компанії “REWORLD”, студенти кафедри менеджменту мали змогу зазирнути у процес ведення світового бізнесу крізь “вікно” єдиної західноукраїнської компанії з надання юридичних та бізнес-консультацій. Зустріч відбулась в рамках проведення тренінгу зі спеціальності для студентів 5 курсу, груп МЗЕДм-51 та МЗЕДс-51 за ініціативи кандидата економічних наук Марини Борисівни Нагари. 

 

Студенти погодились із актуальністю девізу компанії: “Роби бізнес не завтра, а сьогодні”.

 

Учасники тренінгу зрозуміли, що лідерство є багатогранним різноплановим процесом, залежить від особистих якостей індивіда, ситуацій, у які він потрапляє, групи, в якій діє, задач, які вирішує, стилю управління, який обирає, спроможності ефективно досягати потрібних результатів, вміння переконувати, трансформувати мотиви послідовників, бути моральним авторитетом тощо. 

 

Без сумнівів, лідер не тільки веде людей за собою, але також йде за ними. При цьому він щодня удосконалює свої соціально-психологічні та професійні якості з метою формування команди однодумців та партнерів. Справжній лідер завжди говорить не “я”, а “ми”.

 

Тому майбутні бізнесмени та бізнес-леді докладуть максимум зусиль, щоб стати професійними керівниками та харизматичними лідерами!