» » Тренінг з адміністративного менеджменту

Тренінг з адміністративного менеджменту

Дата: 16-12-2013, 16:31 | Автор: Прес-служба факультету державного управління

13 грудня 2013 року на факультеті державного управління слухачі магістерської програми за напрямком «Адміністративний менеджмент» представили результати тренінгу зі спеціальності. Модератором заходу виступив д.е.н., професор кафедри державного і муніципального управління Григорій Монастирський. 

 

У ході тренінгу слухачі магістратури формують вміння і навички вирішення різноманітних аналітичних та практичних завдань, пов’язаних із виконанням професійних функцій у сфері адміністративної діяльності.

 

Участь у заході взяли декан факультету державного управління, к.е.н., доцент Олег Іващук, завідувач кафедри державного і муніципального управління, д.е.н., професор Алла Мельник та колектив кафедри. На початку тренінгу грамотами були відзначені переможці І етапу конкурсу наукових робіт в рамках Загальноуніверситетської наукової конференції «Науково-дослідна робота студентів: формування особистості майбутнього вченого, фахівця високої кваліфікації».

 

Тренінг зі спеціальності передбачав виконання завдань, які імітують діяльність менеджера з адміністративної діяльності в конкретній організації. Студенти групи АДМ-51 працювали у двох командах. Одна з них змоделювала систему управління та функціонування ПрАТ «Молочнопромислова компанія «Ладко», друга — презентувала імітаційний проект готелю «Запрошуємо до раю».

 

Використання тренінгових технологій у підготовці сучасних менеджерів — ефективний метод поєднання навчального та практичного компонентів, дієва форма прояву особистих здібностей в умовах командної роботи.